Eu am tot 14 si am 1.64. Putin mai mult ca tine.Deci da, este normal.Am in clasa mea copii scunzi de 1.40 (vreo 3-4 copii).Nu esti nici scunda, nici inalta.Esti potrivita.
O zi frumoasa!
Esti destul de inalta nici prea inalta nu e bine eu am 15 ani si 1.90 asa ca tu ai o inaltime mica in comparatie cu mine sau cu alti mai inalti, dar ai o inaltime potrivita varstei tale
Eu una zic ca e este bine, eu am 13 ani si 1, 60 aproape , sunt printre fetele inalte.
Nu,esti anormala.Ce intrebare stupida.Se vede ca ai 14 ani.Si mai sunt niste "copchii" de astia ca tine care au descoperit TPU si pun intrebari stupide.Impuscati-va!
Nu-ti face griji.e normal.si eu tot atat am[varsta, inaltime]. asta e in functie de organismul fiecaruia si de felul cum creste
Varumio are 11 Ani si are 1.70! Matusamea vroia sal duca la doctor ca era prea mare da ma rog.Nu lo mai dus...Si na
Nu te speria! Ca am cunoscut multe persoane care erau mici la varsta asta, si chiar mai in vrsta... Si, cand nu te asteptai s-au facut mari, unii cat bradul, desi pareau mai sfrijiti...
Depide.daca ai parintii scunzii e normal. daca nu e ok.sa zicem eu am 13 ani si am 1.65 si eu ma plang de inaltimea mea
Hrihor_Miruna_2002 întreabă: