| Cata_Yonut_1995 a întrebat:

Buna am 14 ani si vreau sa intru la liceul militar Dimitrie Cantemir si ma ingrijoreaza treactiunile si alergarea de 1000 m in 4 min cum as putea ma am antrenez ca sa fac fata cu brio?

Răspuns Câştigător
| TheWalker11 a răspuns:

Pai pentru proba de alergare incearca sa alergi in fiecare zi ...de exemplu: icearca azi sa alergi 800 m in 4 minute iar maine mai pui 50 m si tot asa.iar la tractiuni la fel: azi x maine mai pui 1 in plus.

6 răspunsuri:
| Ely3434 a răspuns:

Hey! Eu am facut sport de performanta. Peste cat timp o sa dai proba sportiva? Daca acum esti in clasa a 8-a, ai timp sa te antrenezi pana la vara/ toamna. Daca nu ai mai facut sport mai deloc ( nu de performanta) sa alergi etc... Incepe asa in fiecare zi ( seara ) alergi 15/20 de minute pentru inceput. Si treptat sa ajungi la 40/50 de minute. Asta ajuta pentru rezistenta. Nu ai cum sa alergi direct 1000 de metrii in 4 minute, trebuie sa incepi cu inceputul. Si alergarile le faci mai intai normal ( alergare usoara timp de 1 saptamana ) dupa 1 saptamana, in afara de laergari poti face alergari rapide ( sprint ) de la locul x pana la x, 10 ture dus-intors. Cand obosesti, poti lua o pauza de 1 minut in care mergi si respiri dar nu te asezi. Si dupa ce ai facut timp de 2 saptamani alergari de rezistenta poti incepe sa alergi numai rapid ( dupa o incalzire... niste exercitii ). Incerci cronometrat sa alergi cat de repee poti 1000 de metrii. In final o sa reusesti. Succes!

| Ely3434 a răspuns:

Funda?

| SantaClausCuS a răspuns:

În primul rând eu sunt încă școlar,sunt în clasa a VI-a și eu ți-aș propune să faci în fiecare zi tracțiuni și flotări,triceps,biceps, și mai multe, și când e vara să îți iei niște șosete mari până la genunchi și să le umpli cu nisip, ca un fel de greutăți, și să alergi pe un deal vreo 2-3 ore, și atunci vezi tu ce o să merite, te rupe dar merită, așa fac și eu în fiecare zi.
Sper că ți-am fost de ajutor.BYE

| gabutzu a răspuns (pentru SantaClausCuS):

You're a genius...umple sosete cu nisip...o sa te iriti groaznic si faci si rani -_-"

| SantaClausCuS a răspuns (pentru gabutzu):

Și ce mane așa e când te pregătești pentru Liceu de armata băi nene eu am încercat mă și nu am făcut nimic

| TheWalker11 a răspuns (pentru SantaClausCuS):

De fapt se numesc jambiere.