Salut!
Da o sa ajungi pe la 1.80, poate chiar mai mult, insa depinde si de multe lucrurile pe care le faci. Nu e bine sa ridici greutati mari cand esti in crestere, ai nevoie de calciu si vitamina D. Trebuie sa ai o alimentatie echilibrata, trebuie sa practici un sport ceva pentru a ajuta oasele sa se intareasca etc.
Nu-ti fa griji, geneticul are cel mai mare efect asupra corpului tau, insa depinde de ceea ce faci tu vei vedea mici sau mai mari diferentieri.
Multa bafta!
Eu as zice ca, pentru a creste mare, iti trebuie mult calciu sa fii inalt un unchi de al meu are peste 4 metri... daca ma credeti, singura speranta este sa mananci mult carne si sa bei mult lapte, sa ei pastile de calciu...
Cum dracul sa aiba peste 4 metri daca cel mai inalt om din lume are 2.55, ia zi, a doborat world guiness record si nu stiu eu?
Salut,inaltimea se dezvolta cu timpul dar si daca e ajutata,cel mai bine apucate de un sport gen basket sau inot,ia vitamine, bea lapte si ai grija de tine, bafta.
Da,dar trebuie sa dai mai mult la MANIVELA aaaaa... sa scuipi in palma sa nu faci bataturi.Bafta