| ghicicinesunt a întrebat:

Buna am 15 ani si vreau sa imi fac un abdomen foarte frumos pana la primavara cate abdomene sa fac si la cate zile? sunt baiat

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dubstep97 a răspuns:

Incepe cu 20 pe zi si la fiecare saptamana adauga 5 eu asa fac FUNDA :X

| Bogdan_7318 a răspuns:

Salut! Eu iti recomand sa nu faci numai abdomene pana la vara. Pentru ca o sa ai un abdomen foarte dezvoltat iar pieptul mainile si spatele o sa fie putin dezvoltate, si nu o se vada frumos. Iti recomand sa incepi 25 de abdomene pe zi in cate 3 sau 2 serii( dimineata, la pranz si seara, cate 25 la fiecare serie) sau in cate 2 serii dimineata si seara. Si iti recomand sa faci si cate 10-15 flotari pe serie si 10-15 genoflexiuni pentru a antrena tot corpul. In plus fata de asta ar fi bine sa alergi mai mult, macar 1 data pe saptamana sau de 2 ori te duci in spatele blocului si alergi cate 10-15 minute. Si vezi ca o se cunoasca rezultate. Nu te astepta sa se cunoaca rezultate le dupa 2 saptamani. Rezultatele se cunosc dupa aprox 3 luni( iti spun din propria experienta) Sper ca ti-am fost de folos.

| xLoVexN33D a răspuns:

Eu propun sa incepi cu 50 primele 2 saptamini, apoi treci la 75, tot timp de 2 saptamini, apoi poti trece la 100, si in sus! Baftawinking

| LoveAndPace a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=K5IVDUwofDU&feature=related programul sta o sa te ajute:);) si nici nu dureaza mult
... funda;;)
?