Ruine in Bucuresti : cart periferice cu strazi neasfaltate si noroi pana la genunchi. Sa nu uiti sa iei barca. Daca ploua torential vei avea nevoie. Alte zone in ruina : ferentari! E un adevarat sport extrem sa fugi de rromi ca vor sa te lase fara telefon, bicicleta, bratari...
Iti place sa stai la inaltime? Atunci groapa de gunoi.
Acum serios frate.Ti-ai si gasit unde sa faci sport extrem.
Esti trist si nu ai ce face? ca asa se vede
Trebuie sa fie misto sa stai in Brasov. orasul care nu se inunda niciodata
http://metropotam.ro/......736947543/
http://newsbv.ro/......-jumatate/
Asta e adevarat. Dar hai sa facem si o lista cu ceea ce a facut George Scripcaru la Brasov in 12 ani si cu ceea ce au facut primarii din Buc. in ultimii 12 ani. Ai vizitat macar odata Brasov? Avem centuta orasului, avem poduri, avem ocolitori, avem strazi frumos asfaltate, avem giratorii, semafoare cu buton, avem capete de linie RAT amenajate, avem cel mai mare mall din Romania. Avem Poiana Bv, avem Tampa, Postavaru... La Buc ce sa admir? Blocajele din traficul de pe DN 1? A, ca frumusete ratele de la IOR. De la Henri Coanda pana la Gara de Nord am facut 3 ore. Brasov mai are de terminat aeroportul. Asa ca, dans din glezne.
Usor ca faci spume. Nu am zis ca e de cacao Brasovul, imi place la nebunie orasul, da vezi si tu cu ce faci reclama ca nici Bucurestiul nu e ultimul sat.
ca degeaba sunt giratorii in BV cand niciun sofer nu stie sa le foloseasca.
Dar... pauza aeroport, pauza un stadion serios, pauza concerte cu trupe adevarate, pauza metrou, pauza mai multe cinema uri, pauza o autostrada, pauza servicii medicale ca in capitala, pauza corporatii care sa ofere locuri de munca pentru tineri samd.
Tu cred ca esti trist pentru ca nu prea ai pe unde sa faci tu sport extrem sau sa stai la... inaltime. Eu sunt de la Brasov, oras cu mult in fata Bucurestiului. De ce sa fiu trist? Cam tot Bucuresti este o ruina. Poate prin centru gasesti frumos. Cum o dai la periferie e jale. Crezi ca nu am fost? Hai, ma lasi... Vino la Brasov daca vrei sport extrem. Aici s-au amenajat locuri pentru asta.