Salut, poti face flotari, abdomene, si uite un link cu antrenament pe care sa il faci si sigur faci muschi pe mine m.a ajutat :https://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU intri pe canalul lor si vezi k are exercitii pentru fiecare loc pe care vrei sa il lucrezi
" Fara aparate, doar acasa sa fac flatari, genoflexiuni, abdomene si tot ce trebuie", adica sa RAMAI UN COPIL MIC SI FIRAV, exact asta vrei, asa o sa ramai
Muschii NU SE FAC ASA ( www.culturism.ro -> pune mana si documenteaza-te )
Cu flotari si genoflexiuni nu cresti in masa bai amice doar te tonifiezi.
Daca iti trebuie crestere in masa te duci la sala, nu acasa.
Uita-te aici: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_nnC6DA08ro
Cel mai bine, pentru ati mari masa musculara este sa faci inot! Sincer! bafta.
Calisthenics (exerciti folosind doar grutatea corporala) te poti documenta pe net iti dau un exemplu uitate pe exercitiile celor d ela Bar Brothers. Bafta
Daca vrei masa musculara si vrei sa faci flotari si abdomene..nu o sa-ti iasa nimic acasa nu se face masa musculara acasa doar poti sa te mentii! Insa poti incerca sa mananci sanatos lapte,carne, oua, branza(cuptor/gratar) daca ai unde sa agati o bara in casa sa te apuci sa faci serii de tractiuni(Tractiunile ajuta toate grupele musculare) Genuflexiuni(la fel si ele ajuta toate grupele musculare)Insa genuflexiunile sa incerci sa te lasi incet in jos si sa te impingi in calcaie mai mult, Abdomene poti face (daca ai unde bine inteles, nu sunt de acord cu abdomenele in pat) Crunch cele mai bune exercitii pentru dezvoltarea abdomenului! Insa toti acesti muschii sa nu ii lucrezi mai mult de 3 ori pe saptamana
Ps: pentru sarutboy, Fratelo eu cred ca tu cersesti funda, flotarile nu ajuta la cresterea masei musculare, masa musculara se lucreaza cum am spus mai sus, si nici asa foarte mare lucru...doar ca poti pune un pic pe tine
Tu macar sti cum se fac tractiunile pentru brate? Sti ca te incordezi tot la tractiunile pentru brate?
Mai copil handicapat vad ca iti place mult sa jignesti nu stiu cine si cati ani ai tu nici nu-mi pasa, dar daca nu prea le ai cu culturismul mai bine taci dreacu
La orice tip de tractiuni bratele ( de fapt o parte din brate ) intra SECUNDAR
tractiuni ( orice tip ) = 70 % spate si 30 % biceps, antebrat, deltoid posterior si capatul lung al tricepsului
Se mai incordeaza secundar ( si NESEMNIFICATIV ) alte grupe care te ajuta la postura si stabilizare ( cum ar fi abdomen ), dar cel mai semnificativ se lucreaza spatele, apoi bicepsii.
Si da, fac tractiuni cu 30 de kg legate de mine, asa ca stiu ce vorbesc, am vazut foarte clar ce grupe mi-a dezvoltat.
Ziua 1: piept, biceps, abdomen
Ziua 2: cvadriceps, biceps femural, gambe
Ziua 3: PAUZA
Ziua 4: Umeri, triceps, abdomen
Ziua 5: spate, trapez, antebrat
Ziua 6: PAUZA
Ziua 7: PAUZA sau poti relua antrenamentul zilei 1.
Asta e antrenamentul săptămânal.
Ti-as zice sa faci mai multe dar pentru inceput cred ca e ok sa faci mai putine, apoi incepi cu mai multe in fiecare zi.Nu trebuie sa incepi brusc sa faci cate 100 de fiecare.Incepi cu 10-20 de fiecare si ziua urmatoare mai pui 10. Sper ca te-am ajutat cu ceva si multa bafta!