Daca faci sport vei slabi mai mult,faza e ca grasimea nu se depune acolo unde vrei,manca carne de porc,peste,pui proteine,fructe,elimina te rog zaharul si fast food,si tot cei facut de om manca natural bio
alearga dimineata asta e cel mai bine ti-as da un program dar te slabeste, nu lua vitamine ca te ingrasi prea mult, faza e sa lasi corpul sa decida cum vrea sa fie, apropo nu baga prosti in seama si eu sunt mic de inaltime mai sunt si specimene de astea evadate din borcanul cu fermol, bafta multa
Ok...si care e legatura cu intrebarea mea?
Crezi ca ma intereseaza iubitele tale?
Cine are probleme? daca eu ma plac asa cum sunt nu ma intereseaza parerea altora care comenteaza prost doar ca sa se afle in treaba
Pai ai o greutate perfecta la inaltimea ta Eu cred ca nu e nevoie sa te ingrasi deoare ce esti perfecta asa cum esti
Mananca sanatos, mancare bogata in proteine, etc si poti sa faci in acelasi timp si un pic de sport pentru ca sa nu scapi de sub control greutatea. daca te apuci de mancat si ajungi la greutatea care o doresti o sa iti fie greu sa te mentii pentru ca organismul o sa fie invatat cu acel program pe care ti-l faci atunci cand vrei sa te ingrasi. Asa ca mananca bine si fa si un pic de sport macar 2 ori pe saptamana cardio! Bafta