| Tristan1987 a întrebat:

am 24 de ani si ma tot gandesc daca e tarziu sau nu pentru kickbox, ce spuneti? Chiar am nevoie de niste sfaturi...multumesc!

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Profesionist? Da e tarziu rau. Poti sa te antrenezi dur si mult si poate, poate vei reusi ceva insa nu cred ca iti va mai permite timpul si corpul. Sunt foarte multi factori. E important ce tip somatic ai: ectomorf, mezomorf sau endomorf. Mezomorfii sunt cei mai capabili si la o varsta deja tarzie. Cauta pe net ce inseamna si consulta mai bine un antrenor specializat in sensul acesta.

Multa bafta!

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

De ce nu incerci sa faci un sport pentru autoaparare Crezi tu ca ai forta necesara pentru ceea ce-ti doresti Ai facut sport la viata ta Ai masa musculara pe tine si forta pentru ceea ce doresti sa practici Gandeste-te daca da Apuca-te Incercarea moarte nu are Dar sa stii ca acolo nu se joaca o sa o cam iei ( adica bataie)

| andrey_4623 a răspuns:

Buna am facut cam 2 ani de lupte libere si greco, mama lasat de vreo 5 ani acum as vrea sa ma apuc de kickbox nu vreau sa fac de performanta vreau sa fac pentru mine si unde vreau sa ma duc pot sa fac de 5 ori pe saptamana, specific nu vreau sa ajung campion, am 103 kg din care si putin tesut adipos, imi puteti spune daca ar fi vreo problema daca mas apuca si eu la 24 de ani?

| andrey_4623 a răspuns:

Tristan te-ai apucat? cum ii?