| marius007 a întrebat:

am 73 kg si 1.69 inaltime. vreau sa fac patralete., mai bine zis sa slabesc. am auzit de Ripped Max. ce ziceti sa iau si eu? sau sa ma bazez pe sport?

Răspuns Câştigător
| adishorMS a răspuns:

Da te desumflii daca iei suplimente alimentare, daca tragi de fiare NU o sa te desumfli veci
parerea mea : fa abdomene de 2-3 ori pe saptamana in asa fel incat sa poti face 8-10 repetari daca poti mai multe incetinesti ritmul si asa nu vei mai face pune si greutati DAR NUMAI DACA AI PESTE 18 ANI ai trecut de pubertate formatul abdomenului e ceva genetic si e cel mai greu de definit muschi deoarece orce surplus caloric organismul il depoziteazaaaaa

ai ghicit pe abdomen
cred de asemenea ca nu merita sa iei suplimente trebuie numai munca si multa rabdare mai ales la abdomen

| Cosmin86 a răspuns (pentru adishorMS):

"daca tragi de fiare NU o sa te desumfli veci", aberatii de copii mici, cunosc destui oameni carora li s-a intamplat asta si nu au luat suplimente in viata lor.

mai documenteaza-te:
http://www.getfit.ro/......ezi-2.html

| adishorMS a răspuns (pentru Cosmin86):

Totusi, dupa obtinerea unei forme fizice bune, mentinerea rezultatelor se poate face usor, cu cateva antrenamente pe saptamana, chiar si acasa, cu un minim de accesorii. vorbim de lucruri diferite dupa 1 an de antrenament, ce faci? te pui pe canapea la telecomanda, cat? te-ai umflat in acea perioada. dupa 10 ani cat? te-ai umflat, ce faci? nu cred ca te pui pe canapea ci continui din instinct cu viata in miscare asa ca alegi ce vrei tu
abereaza un copil de 40 ani

| Cosmin86 a răspuns (pentru adishorMS):

Nu ai mentionat nimic despre mentinere ( atat prin exercitii cat prin alimentatie ), doar ca "ramane pe veci", ceea ce e aiurea, nimic "neintretinut" nu ramane pe veci. De fapt nici cu exercitii de intretinere nu ramane, la batranete cand corpul produce foarte putin testosteron masa incepe sa scada, la 80 de ani e imposibil sa ai muschii la fel ca atunci cand erai tanar.

6 răspunsuri:
| Cristi2YO a răspuns:

Frate,fa ce vrei,poti sa iei ce vrei tu,daca vrei sa faci sport,ia-ti gantere, haltere etc
si apucate de sala acasa
sau du-te la sala, si s-a rezolvat. daca iei proteine sa te tii de sala calumea ca cica te dezumfli, nu garantez, asa am auzit.sa ai spor