| mitika12 a întrebat:

Buna am cateva intrebari pentru cei care ati facut sala.
1)De cat timp au nevoie muschi sa se odihneasca dupa antrenament?
2)Dupa cat timp de antrenament ati vazut rezultate?
3)Ce sucuri, gustari naturale pentru energie stiti?
Raspunsul cel mai bun primeste Funda.

Răspuns Câştigător
| DanielPH a răspuns:

Salut!
1) Depinde de muschi, adica tricepsul/bicepsul/ muschii umarului se odihesc mult mai rapid decat cei ai piciorului, fiindca sunt mai mici. La inceput, febra era nelipsita. Azi am facut piept, maine am febra, maine nu fac piept, fac biceps, poimaine fac iar piept, chiar daca mai am febra. Acum depinde si de la persoana la persoana, poti sa nu faci febra, sau poti sa faci din orice.

2) Rezultatele au inceput sa se vada dupa 2-3 luni, atunci au inceput ceilalti sa zica,, Ba! Deja se vede ca mergi la sala!" Bine... :)) Eu vedeam rezultate dupa prima zi, adica ma vedeam mare si definit dupa prima zi.

3) Energie? Vitamine din fructe/legume si carbohidrati. Poti sa iti faci un shake proteic natural, cu sau fara proteine(praf). Poti bea si o cafea pana in antrenament, (Asta este recomandat daca faci sala de dimineata).

Am uitat sa mentionez, in primele 3 luni nu luam proteine, nu imi placea gustul, m-am luat apoi de ele, atunci au inceput sa schimbe aproape totul in bine.

Sfaturi:
Incearca sa faci totul cu rabdare, rezultatele nu vin azi sau maine, vin in timp, dar vin.

Cu un prieten sau mai multi, faci mult mai multe lucruri decat singur (Tine moralul crescut si mareste siguranta)

Nimeni nu s-a nascut perfect, dar daca vrei sa ajungi perfect, trebuie sa incerci.

Nu te forta in primele saptamani, febra dura o zi/ doua, iar intinderea 4/5.

Bafta omule! Nu uite, tu esti cel mai bun!

Video bonus: https://www.youtube.com/watch?v=irJlgSoZxz8

1 răspuns:
| mitika12 explică:

Multumesc pentru sfaturiwinking