Bai Sorinel, care e problema daca e moldovean? Si eu sunt tot moldovean.Cred ca daca m-as pune cu baiatul asta pe tine nu ai mai comenta atat fara rost,probabil esti chiar mosu' din poza sau vreun copil frustrat, un neintegrat in societate care e tare doar pe internet, tare as vrea sa stam putin de vorba.Pentru baiatul cu intrebarea, am auzit si eu ca e un club bun, eu fac arte martiale in Vaslui si ma gandesc in cazul in care o sa vin la facultate sa ma inscriu si eu acolo.Asa ca '''Sorinel'' ''mucles''. Bafta!
Da,depinde in ce oras ajungi eu fac ju-jutsu de vreo 3 ani,la noi in Romania kick-boxul nu reprezinta ceva concret, daca te duci in Bucuresti sunt destule cluburi, mai bine lasa intr-un comentariu orasul in care te duci ca sa te pot ajuta cat de cat.Hai bft.
Banuiam! La cum scrii inseamna ca ai forta dar minte mai putina. Romania si in strainatate se scrie tot cu litera mare.Mai sunt: "altatara" = alta tara, "anul" = anul', "spuneti-mi" se scrie cu litera mare la inceput de propozitie. Dupa propozitia respectiva (cea cu "spuneti-mi") se pune semnul intrebarii si dupa "Multumesc", semnul exclamarii. In rest... e bine.
Ms pentru sfaturi...pacat ca nu am cum sa-mi exersez cateva manevre pe tine ca as faceo cu mare placere dasa as putea. Cap de sfecla eu am intrebat altceva nu ce miai raspuns tu.
Grasa de Cotnari Demisec, Francusa, Tamaioasa Romaneasca, Feteasca Alba, Grasa de Cotnari Demidulce.