Ce trebuie sa ma ascund ca acum nu le mai am.La inceput aveam 62 iar acum am 54 deoarece am mai tinut o data cura de slabire.Astea 8 Kg in 2 saptamani
Iti spun eu un regim dar s-ar putea sa nu poti sa il tii.Eu sunt baiat si am tinut cura de slabire balerina, timp de 1 saptamana am slabit 6 kg.Acum nu mai am nici un fel de grasime, Iar forma corpului meu sa remodelat ca un copil normal. Daca vrei mai multe detalii vb pe raspunsuri.
Desigur ca da! o sa fac totul ca sa arat in forma ..pt ca totusi odata in viata sper sa fiu mireasa.
Apoi dieta e cam zgarcita dar daca vrei sa ai un aspect de invidiat.Te risti n-ai ce face!
ora 8-O cafea fara zahar doar daca vrei o pastila de zaharina(eu lu-am un pahar de ceai)
ora 10-2 oua ferte
ora 12-1 pahar de suc de portocale (sau un suc natural daca nai rabdare sa storci portocalele )
ora 16-un mar sau de preferabil un fruct
ora 18-100g branza slaba
iar asta am improvizat eu ca doar nu poti trai toata seara cu 100g branza
ora 20-un fruct (de preferabil un mar deoarece ajuta foarte mult la somn)
Sper ca te-am ajutat si te rog o funda
Merci foarte mult! Cite kilograme aveai initial zi-mi te rog daca nu e secret
Multumesc foarte mult. De-as da si eu vreo 4 kg ar fi super, dar la mine e grava problema. Pot sa nu maninc deloc si tot nu mai scad.
Ce trebuie sa ma ascund ca acum nu le mai am.La inceput aveam 62 iar acum am 54 deoarece am mai tinut o data cura de slabire.Astea 8 Kg in 2 saptamani