''Inafara de Proteine''?
Deci tu nu mananci carne, lapte, branza, oua si toate alimentele care contin proteine? Sunt curios cum vrei sa cresti in masa.
Te-ar ajuta daca ai 5 mese bogate in proteine si carbohidrati pe zi.
Cat despre vitamine, eu recomand : Orange Triad.
Baiatul a" zis in afara de proteine" ca poate la proteine stie ce sa cumpere, si vroia un sfat la vitamine.
Parerea mea este ca, daca te-ai apucat de sala nu mai lua vitamine, sau alte buline! Cunosc un baiat care facea sala si lua buline pentru a face muschi, si in loc sa ii modeleze corpul, s-a imbolnavit, ma rog cred ca s-a facut bine... nu am mai luat legatura cu el, dar daca vrei sa iei pastile ar trebui sa consulti un medic! Parerea mea este aceeasi cum ti-am spus mai sus, nu lua pastile daca tot faci sala!
Depinde ce buline lua el, ca exista o mie de feluri de "buline" Cel mai probabil el lua steroizi.
Eu personal nu am auzit pe nimeni sa se imbolnaveasca de la o pastila cu vitamine si minerale!
Zipp Nu lua vitamax, alege un complex de vitamine si minerale de la o firma care produce produse naturiste. Eu folosesc FullSpectrum de la Calivita.
Serios? esti doar un copil mic paralel cu sportul, nu?
te rog COPIL MIC ce esti, abereaza in alta parte
Habar nu ai!
Inafara de proteine si din alea? Lasa-te. Culturismul nu e pentru toata lumea, mai ales pentru astia ca tine.
bumblebee010 întreabă:
Cipi1212 întreabă: