| niggasinparisxxx a întrebat:

Buna am inceput sa fac sala,m-ar ajuta daca as lua VITAMAX? SAU CE VITAMINE SA IAU, INAFARA DE PROTEINE SI DE ALEA!

10 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

''Inafara de Proteine''?
Deci tu nu mananci carne, lapte, branza, oua si toate alimentele care contin proteine? Sunt curios cum vrei sa cresti in masa.
Te-ar ajuta daca ai 5 mese bogate in proteine si carbohidrati pe zi.
Cat despre vitamine, eu recomand : Orange Triad.

| Nickname1890 a răspuns (pentru Wehes):

Baiatul a" zis in afara de proteine" ca poate la proteine stie ce sa cumpere, si vroia un sfat la vitamine.

| cristi1505 a răspuns:

Care e scopul tau? La sala?

| cristi1505 a răspuns:

In ce perioada te aflii?

| Fluturee a răspuns:

Parerea mea este ca, daca te-ai apucat de sala nu mai lua vitamine, sau alte buline! Cunosc un baiat care facea sala si lua buline pentru a face muschi, si in loc sa ii modeleze corpul, s-a imbolnavit, ma rog cred ca s-a facut bine... nu am mai luat legatura cu el, dar daca vrei sa iei pastile ar trebui sa consulti un medic! Parerea mea este aceeasi cum ti-am spus mai sus, nu lua pastile daca tot faci sala!

| Nickname1890 a răspuns (pentru Fluturee):

Depinde ce buline lua el, ca exista o mie de feluri de "buline" Cel mai probabil el lua steroizi.

Eu personal nu am auzit pe nimeni sa se imbolnaveasca de la o pastila cu vitamine si minerale!

Zipp Nu lua vitamax, alege un complex de vitamine si minerale de la o firma care produce produse naturiste. Eu folosesc FullSpectrum de la Calivita.

| Beles_Dany_1995 a răspuns:

Niciuna! Manca bine si depune mult efort! Nu te prosti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Beles_Dany_1995):

Serios? esti doar un copil mic paralel cu sportul, nu?

te rog COPIL MIC ce esti, abereaza in alta parte

| cristi1505 a răspuns (pentru Beles_Dany_1995):

Habar nu ai!

| VoicuRaduBB a răspuns:

Inafara de proteine si din alea? laughinglaughinglaughing Lasa-te. Culturismul nu e pentru toata lumea, mai ales pentru astia ca tine.