Eu zic sa nu faci antrenemantul prea de dimineata, adica la 6 sau 7, mai bine dupa ce vi la de ore mai stai, mai faci una alta, te odihnesti putin la ora 17 si la 18 iti faci exercitiile eu asa as face
Pt ea nu e chiar asa usor sa faca sport la orice oara si oricand daca era obs cu acel program.Dar cel mai bine ar fi sa faca antrenamentul asaimineasa de la ora4:30 pana la 5:00incalzirea si d e la 5:00 pana la 7 exercitiile.Iar de la ora 18:00 pana la 20:00
Te culci mai devreme, te trezesti mai devreme, iti faci antrenamentul si gata daca dupa scoala esti extenuata!
Ma culc la 10 seara si ma trezesc la 6 dimineata. nu am timp dimineata de niciun fel de miscare. iar dupa scoala sunt extenuata.
Urmeaza sfatul lui hummer: dupa 17 si la 18
Si eu cand eram in liceu, tot asa, pe la 10 mergeam si faceam sala, dupa care pe la 2 ma duceam la scoala. Aveam o stare de bine la scoala, si orele treceau asa de usor.
In cazul tau nu stiu ce sa zi, cred ca cea mai buna solutie e sa faci miscare dupa ce vi de la scoala. Mananci, te odihnesti 2-3 ore, dupa care ii dai bataie...
Pai mai bine lasi fitele si iti faci antrenamentul dupa scoala.Ca doar ce poti sa patesti? Eu fac sport de performanta de ani buni si nu am avut niciodata probleme cu sportul imediat dupa scoala.Asa ca...
anonim_4396 întreabă: