| FlaVia210798 a întrebat:

Buna,

Am inteles ca nu este corect ca imediat sau dupa ziua de lucrat spate sa lucrezi picioare.
Este adevarat? Si daca da, de ce?

Răspuns Câştigător
| Nătărău a răspuns:

Nu ai înțeles, doar ai auzit. Principiul vine de la faptul că spatele și picioarele au grupuri mari de mușchi, antrenamentul pentru aceste grupe ar trebui să fie mai complex, deci să dureze mai mult și timpul de repaus să fie mai mult între ele, ca să nu fiu rupt tot în acea a treia zi. Exemplu: Azi antrenez picioarele, ziua următoare lucrez antebrațe și tricepși. Următoarea zi spate, următoarea zi umeri și bicepși.,.,. Oricum, fiecare trebuie să vadă singur cum îi merge mai bine. Eu prefer antrenamente mult mai dinamice decît ce mi-a oferit sala de forță în trecut, de exemplu skateboardingul și cățăratul în copaci, sport pe care îl numesc pădure-fitness.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cine a spus asa ceva, organismul uman poate sa iti foloseasca intreaga masa musculara zilnic, organismul uman este rezultatul a milioane de ani de evolutie, nu exista ca wow azi mi-am folosit muschi spatelui maine numai pot, pe bune, jumatate din masa musculara espe la picioare, am putea sa le antrenam zilnic si nu ar fi nimic, nu baga toti pesudo genii in seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de prea multi factori si ce exercitii faci. In general nu e bine daca faci exercitii compuse la care iti intra aceeasi grupa de muschi ca la picioare, lombarii pot fi afectati daca lucrezi spate intens i-ar a doua zi faci exercitii pentru picioare si intra aceleasi grupe de muschi.

Întrebări similare