| vinhod a întrebat:

Buna am niste probleme cu greutatea si vreau urgent sa slabesc 10 kg de preferat niste pastile... acai hyperslim e bun? sau nu stiu, daca aveti experienta in genul asta de pastile si imi puteti recomanda ceva vas fi foarte recunoscator printr-o FUNDAbig grin

Răspuns Câştigător
| Moonster a răspuns:

Draga mea, eu iti pot recomanda o gramada de pastile de slabit, dar nu am sa o fac deoarece aceste pastile iti produc RAU! EU iti recomand sa nu iei nici o pastila ci mai de graba du-te la sala, (fa sport ), daca o sa iei vreo pastila, dupa ce o sa incetezi sa le mai iei o sa te ingrasi si probabil ca la aceste 10 kg o sa se mai adauge vreo 20!

| vinhod explică (pentru Moonster):

Deci spui ca daca iei pastile si scapi de 10 kg 20 de kg o sa se puna indiferent daca nu mananci mult?

3 răspunsuri:
| mimi2000mimi a răspuns:

Pastile nu iti recomand, fiindca cam toate is minciuni.fa mult sport si bea multe lichide! ia 6 mese scurte si slabe pe zi! asa am slabit eu 7 kg in 10 zile(+200 abdomene pe seara, cu 1 minut de odihna dupa 20 de abdomene)bafta! funda?

| Nutemaiholba a răspuns:

Daca iei paastile e adevarat ca slabesti FOARTE REPEDE numai ca nu o sa ai un abdomen cum ti-l imaginezi ci pielea o sa ti se lase si o sa atarne ca la babe...straight face