| PaulW a întrebat:

Am o întreabăre. dacă practici handbal, şi ai 13 ani, aproape 14, poţi să fi antrenor? pentru că tatăl meu e antrenor şi îl pot ruga, dar înainte vreau să ştiu dacă se poate. mersi happy

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai cum sa fii antrenor la o varsta frageda. Doar dupa ce ai facut studiile necesare ca sa ai functia de antrenor te consideri asa.

| SDC a răspuns:

Sa fi acum antrenor? pai nu cred ca poti acum sa fi tu antrenor, crezi ca sti atata handbal incat sa inveti si pe alti, crezi ca ar vrea sa fie cineva antrenat de un pusti de 14 ani, adica poate copii de 7, 8 ani da alti nu cred, eu zic sa practici u handbal cativa ani si poate ajungi jucator profesionist, si apoi pe la 30, 35 de ani poti deveni antrenor, pentru ca atunci o sa ai destula experienta cum cred ca are si tatal tau.

| W3R4 a răspuns:

Buna!
Daca ai experienta, si te simti in stare sa antrenezi pe altcineva, atunci, DA, si mult noroc!big grin

| ClaraB a răspuns:

Pai intreba-l pe tatal tau, doar stie regulile.

| anonimsecret1234567890 a răspuns:

Pai si eu practic handbal
deci ai putea dar nu chiar acum

| Ioana_Zuzza_1997 a răspuns:

Normal ca nu poti de acum tu abia sti cateva reguli si sa le aplici:-J deci mai ai de asteptat sorrybig grin! trebuie sa stai pe langa tatii mult timp casa fii ca el