anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare. Fac sala de 3 saptamani, in fiecare zi cate 1h - 2h, am 1.77 inaltime si 53 de kilograme (16 ani) si as vrea sa stiu cam in cate luni imi vor aparea,,patratelele". Am o dieta echilibrata intre lucruri sanatoase si,, junk-food" si ard 400-500 de calori zilnic. Imi lucrez abdomenul intens pana incep sa simt ca oboseste, si alerg 3-4 km pe banda(zilnic). Voi in cate luni credeti ca voi vedea niste rezultate?

4 răspunsuri:
| Vladut650 a răspuns:

La 1.80 si 50 de kg nu crezi ca esti subnutrit? fara suparare.

Daca vrei patratele. La inaltimea si kilogramele pe care le ai nu cred ca ai grasime pe abdomen. Ce fel de dieta ai? La tine a lucra abdomenul intens inseamna sa faci abdomene zilnic? Daca faci asta nu vei progresa. Abdomenul se lucreaza maxim de 2 ori pe saptamana.

PS: In sala nu se sta mai mult de 60 de minute. Din cate spui tu "1 - 2h" inseamna ca suprasoliciti muschii.

| Sportfreak a răspuns (pentru Vladut650):

Acum 2 ani am fost obez, cam 64 de kilograme, si de cand m-am inaltat am slabit... am fost la doctor si mi-am facut analize si au iesit ok. Mananc normal, carne mai rar, mult peste, foarte multe legume si fructe mai deloc si mai mananc si prosti gen pizza sau kebab o data sau de 2 ori pe saptamana. Fac si abdomene dar nu gen 300-400 pe zi, Imi zice antrenorul ce sa fac. SI nu cred ca fac prea multa sala pentru ca 20-30 de minute alerg pe banda.

| Sportfreak a răspuns:

A da, de cand m-am apucat de sala am pus un kilogram si ceva pe mine big grin

| aurelian087 a răspuns:

Ce rezultate vrei sa vezi? Ce vrei sa faci cu patratelele?