Chiar ca este tampita!
Nu stii ca numai echipele din prima liga pot participa in asemenea competii? Si daca nu pot participa echipele din urmatoarele ligi cum sa castige?
Pai ma gândeam ca dacă câștiga Cupa respectivei tari ajung în turul preliminar al Cupei UEFA și acolo au o șansă
In prezent nu mai exista Cupa UEFA, exista Liga Campionilor, Europa League si Conference League.
In urma cu ceva ani a existat Cupa campionilor, Cupa Cupelor si Cupa UEFA, dar n-au fost castigate de vreo echipa din liga a doua.
Si trebuie sa-mi cer scuze, nu m-am gandit ca acum vreo echipa din liga a doua, cu atat mai putin din liga a treia, ar putea castiga cupa intr-o tara, ma gandeam doar la campionat.
Pai am văzut ca a fost acum vreo zece ani o finala în Cupa Angliei în care o echipa din liga 2 o bătea pe Manchester City
Salut, nu s-a intamplat asta dar de exemplu poate o echipa sa ajunga intr-o cupa europeana cu ajutorul cupei tari respective. Dau un exemplu, orice echipa din Anglia din liga 2 care are licenta /patron si castiga cupa joaca in europa league, acum ca o castiga sau nu nu stim. Asta este aproape imposibil.
Dragos2001 întreabă: