| Ala4Per a întrebat:

Bună! Am o întrebare, vreau sa incep sa călăresc dar fiindcă prețul este mai puțin accesibil voi putea doar 4 luni acest an (32 de ședințe). As putea sa ajung sa sar sau as renunta exact când începe partea aceasta sau este prea devreme? Și mai am o intrebare, dacă eu doresc o lecție privata cât costa? Am încercat sa aflu dar peste tot zice că costa între 150-170 de lei dar nu știu dacă este privata sau nu!

4 răspunsuri:
| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Chiar dacă nu ești copil și ai vârsta de peste 12 ani, și scopul tău nu necesită atâtea cursuri cat pentru un copil, 32 ședințe este totuși prea puțin ca să ajungi la sărit.
Prețurile de 150-170 lei sunt chiar ok pentru lecții private, nu cred ca găsești mai ieftin de atât.
Vorbește și cu instructorul tău, el te știe sfătui cel mai bine. Spune-i care este scopul tău și vezi ce îți spune. Poate oferi mai multe detalii, din ce oraș ești, unde ești situata?

| MaNumescAlexFabian a răspuns:

Salut!

În primul rând, este prea devreme să renunți exact când începe partea aceasta. De obicei, o ședință de călătorie poate fi anulată sau amânată, dar nu este recomandat să renunți înainte de a începe.
În loc să renunți, ar fi mai bine să încerci să găsești o soluție care să te ajute să continui călătoria, chiar și cu un buget mai mic. Poate că poți să găsești un alt mod de a-ți planifica călătoria, cum ar fi să alegi un loc mai accesibil sau să alegi o altă perioadă a anului.
În ceea ce privește lecții private, costul lor poate varia în funcție de locație, profesor și alte factori. Dacă ai încercat să aflu prețul, dar nu știi dacă este privată sau nu, ar fi bine să contactezi direct un profesor sau un centru de călătorie pentru a obține informații precise.
În general, prețul unei lecții private poate fi între 150 și 170 de lei, dar poate fi și mai mare sau mai mic, în funcție de condițiile specifice, da.

Numai bine!

| Ala4Per explică (pentru MaNumescAlexFabian):

Mulțumesc, și cam câte luni ar dura pana as ajunge la scopul meu (de a putea sa sar, chiar cât de putin)?

| Ala4Per explică:

Ținând cont ca nu sunt copil mic sa învăț încet...am văzut ca unii copii încep sa sara după cam 6 luni dar nu sunt sigura! Dar mai mult de 9 ani nu le dau! Am peste 12 (cred ca contează și de accea am zis)