anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare nelamurire. Pe Android este la Magazin Play aplicatia In forma in 30 de zile. Are 5 categorii musculare de lucrat. Si fiecare nivel are 30 zile, nivel usor 1 si 2, mediu si greu. In total sunt 6 niveluri insemnand 6 luni. Problema este ca eu vreau sa le fac pe toate intr-o zi, nu gen ca fac o grupa 6 luni si pana când le termin pe toate imi ia 2 ani jumate. Si asta e ideea ca daca le fac consecutiv ma obosesc foarte tare. Cum pot sa fac?

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Buna! Nu-mi spune ca intrebarea asta e chiar serioasa.Am citit-o de vreo 5 ori ca sa ma asigur ca am priceput si nu ma insala ochii.Mai fata, tu intr-o luna lucrezi toate grupele la ce nivel vrei tu si te incadrezi.Sa zicem ca esti una care a mai facut sport cat de cat la viata ei si poti incepe cu nivelul mediu. Faci toate exercitiile (toate grupele musculare) o luna de zile pe nivelul mediu. Dupa o luna treci la nivelul avansat (greu). Daca vrei sa incepi de la nivelul incepator(usor) procedezi la fel.Asta este un program pe 3 luni.Ai mai spus ca sunt in total 6 niveluri, care 6 daca tu ai numarat 5 grupe de muschi si 3 niveluri de dificultate.