| DanYelA13 a întrebat:

am o mica problema am 12 ani am inaltimea de 1.55 si am 54 de kg cand totusi mi se recomanda sa am 46-48. puteti sa imi spuneti ceva concret cum as putea sa slabesc? multumesc! va pup!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta ta nu as recomanda un program strict de exercitii fizice,ci,mai degraba,ceva care sa imbine utilul cu placutul,cum ar fi dansul(mai energic),inotul,tenisul,voleiul, etc, in jur de 3 ore si jumtatate pe saptamana. Daca inca mai ai bicicleta medicinala acasa, stai la ea zilnic, in jur de 30 de minute(poti exersa in timp ce te uiti la televizor); se vor vedea rezultatele, dar nu peste noapte, trebuie sa ai rabdare.In schimb,desi rolul decisiv il are sportul,un rol important il are si alimentatia. Elimina din aceasta produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chipsurile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.De asemenea, evita pe cat posibil prajelile din alimentatie.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare, iar consumata dupa masa, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Succes.

2 răspunsuri:
| Kitty889 a răspuns:

Poti face mai mult sport, sau iti poti lua o bicicleta de casa. Sper ca stii de care.Eu am 10 ani si as vrea sa slabesc.Si mi-am luat una.Succes!

| DanYelA13 explică (pentru Kitty889):

Merci am avut dar nu m-a ajutat deloc sti... daca ai putea sa-mi spui niste exercitii pe care le pot face...