anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o probelema...ROg pe toti care pot sa ma ajute sa ma ajute. Eu trebuie sa dau niste probe sportive luni 28 martie 2011 si eu nu pot sa sar peste capra si multe altele.Am nevoie de un profesor de sport din Bucuresti. Va rog din toata inima sa imi ziceti un profesor de sport poate de la scoala voastra .c.are poate sa ma ajute.Multumesc

3 răspunsuri:
| marculescumihai a răspuns:

E cam tarziu sfatul meu dar sper sa te ajute. Daca nu poti sa duci la sfarsit unele probe e clar ca nu ai o conditie fizica foarte buna.Un profesor de sport te poate ajuta dar nu este intotdeauna MOTIVAT sa o si faca si nu sunt sigur de rezultate. Sfatul meu este sa treci pe la sala si sa-ti iei un antrenor personal, asta sigur va da roade.SUCCES

| rares9400 a răspuns:

Sari de cateva ori pe loc exp:pui mainile pe spatarul de la scaun si in cearca sa sari pe loc si cand esti sigur fa o proba

| sburlea a răspuns:

Eu si prietenii mei jucam un joc intitulat capra. unul sta ca o capra iar ceilalti sar peste el. roaga un prieten sa stea capra mai jos cat poti sa sari si cand simti ca poti mai sus roaga-l sa se ridice.hai ca nu-i asa de greu