| Ionut123987 a întrebat:

Bună! Am o problema de ceva timp cu grăsimea. Am puțină grasime pe abdomen, care nu ma deranjează neapărat, dar am foarte multa grăsime adunata la solduri și asta ma îngrozește. Am soldurile foarte mari, îmi găsesc foarte greu pantaloni care sa îmi vina ok. Momentan chiar nu îmi permit un antrenor de fitness care sa ma instruiască și sa ma ajute, iar pe internet nu am găsit niciun exercițiu care te ajuta sa dai grăsimea jos de pe solduri, doar cum sa faci solduri mai mari. Ma întreb dacă exercițiile de picioare sunt ok. Orice sfat sau link despre acest subiect este binevenit! Va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| elemonis a răspuns:

Buna.
Iti recomand sa te uiti la urmatorul videoclip care vorbeste despre slabit intr-un mod sanatos. https://www.youtube.com/watch?v=ySOsldQa5_g&t=81s
Informatiile sunt din sursa sigura, intrucat persoana care vorbeste a studiat medicina.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Nu exista slăbire targetata. Nu există exercițiul x care reduce grăsimea din regiunea y. It doesn't work like that.
Ce trebuie să faci tu este să intri pe deficit caloric fie prin alimentație (dieta) fie prin sport. Intake-ul de calorii trebuie sa fie mai mic decât caloriile arse. Iar corpul o să decidă de unde arde grăsimea. Cu siguranță nu o să o ardă numai din zona aia.

| haileewatson a răspuns:

Nu poti slabi doar dintr-o zona a corpului. Cand slabesti, slabesti de peste tot. Trebuie sa tii o dieta si sa faci sport.

| Ionut123987 explică (pentru haileewatson):

Asta e clar, dar cum sunt exerciții pentru arderea grăsimii de pe abdomen, de exemplu, poate exista exerciții și pentru arderea grăsimii de pe solduri. Dacă nu sunt, atunci o sa continui cu ce am făcut și pana acum. ma gândeam sa întreb ca nu pierd nimic.