Cauta in casa doua gantere, sau doua sticle de jumate de litru sau chiar de un litru.
Dupa aceia le umpli cu apa si faci 20 de ridicari pe fiecare mana cu pauze de 1-5 minute(la inceput poti incepe cu 5 minute dupa aceia mai putin) intre ele si a cate 5 serii dupa aceia te odihnesti.
Te sfatuiesc sa repeti acest lucru de 2-3 ori pe zi ca spalatul pe dinti dimineata si seara neaparat. incearca sa faci asta in fiecare zi
Asteaptate la febra musculara la maini dimineata dar asta nu e un lucru rau, este un semn ca muschi se dezvolta
Nu pune problema asa. Eu zic ca e bine sa te duci la un club de baschet. si sigur o sa faci performanta iar daca te tii de baschet, cu siguranta o sa ai un viitor stralucit.
Glumesti, nu-i asa? Adica ma gandesc ca din moment ce ai nevoie sa capeti forta in brate, te duce si pe tine mintea ca e nevoie sa iti lucrezi musculatura bratelor. Ce fel de exercitii? Dumnezeu cu mila. Sunt o gramada. Incearca sa ridici gantere sau ai putea incerca sa faci chiar flotarile alea de care e nevoie. Inaltimea e total irelevanta insa. As far as I'm concerned, in generala, profesorii de educatie fizica nu au pretentii fenomenale. Daca nu iti permite constitutia sa faci flotarile respective, imi imaginez ca vei avea parte de intelegere din partea profesorului tau. Nu cred ca e cazul sa iti faci o problema din asta. Sunt convins, pe de alta parte, ca oricat ai incerca tu in perioada de timp dintre acum si pana la proba sportiva, nu vei reusi sa iti maresti masa musculara. Daca insa te preocupa problema asta in timp, poti sa depui ceva efort in exercitiu fizic (efort care, am eu impresia, nu prea l-ai depus pana acum). Succes!
Pei scuze ca iti spun dar daca esti asa inalt vezi muri repede adica asa am auzit dar ezerciti cauta pe google sau intereseaza-te la profu de sport
Ok, in primul rand nu poti fi buna la toate si eu st in aceeasi clasa si nici eu nu ma descurc, incearca pe net niste ex, si succes in continuare, incearca in fiecare zi cate un exercitiu pentru brate
Pai primul pas dupa mine este ca sa faci floteri pe o masa in fiecare zi astazi una maine doa iar al doilea pas este ca sa ridici ce va mai greut eu sunt baiat asa facut eu cu placaere! daca ti-am dat un raspuns bun semnat seby
...pff. nu poti fake asa flotari in 5 min sau zile. dureaza luni. o sa ei 4 sry dar asta e. Pei sa incepem cu sfaturile :
1.ia niste haltere nu prea grele cat poti ridika si faci cate ridika poti dar ridikari sa dai cu el in muschi.si e imp sa faci in fiecare zi.cateva luni
2. fa abdomene ajuta si alea eu trec a 7a si stiu ca o sa vina astea in a 5 a si trebuie sa le faci corekte si cat mai multe in firekare seara.io fakeam 300-400 si am esit al 2lea e cls. primul era un boxor b-) cu 57 de abdomene)
3.asculta de pasul 1 si 2 si ai sa faci flotari.
4. poti sa incepi de la pervaz cate putine si maresti treptat dar RETINE trebuie cateva luni! ca asa in cateva zile nu se vede.si ar trebui sa faci si ridikari si abomene.
acum tei intreba dar ce legatura are abomenele cu flotarile peei are ca la ridikarile care le faci la abdomene folosesti toata musculatura deci si muski de la maini
CITESTE TE VA AJUTA DAK FAKI CUM AM ZIS funda?
Dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa-i ceri sfatul chiar profesorului tau de sport.In acest fel nu numai ca poti fi sigura ca iti va da niste exercitii folositoare dar s-ar putea sa-ti si mareasca nota daca vede ca iti dai interesul pentru sport si ca te straduiesti.
Incearca sa faci un sport la care te pricepi cel mai bine ( in afara de fotbal) de exemplu: inot. daca te pricepi fa c-am 10 bazine pe zi. sigur o sa ai o febra musculara dar asta e bine, ineamna ca se dezvolta muscii. trebuie sa faci efort cu mainile intr-un sport pentru a te obisnuii si cu flotarile. si eu fac flortari, dar sunt usoare. eu cand nu se uita domnul de sport la noi nu prea facem flotarile. daca mai ai intrebari in legatura cu sportul sa apelezi la mine!
please, fundizzza!