Du-te la medicul de familie, explica-i problema precum ai facut-o aici pe TPU, iar daca este intelegator, iti va da el o scutire. Nu trebuie sa gasesti tu o boala, va scrie el una. Foarte, foarte multi elevi din Romania au probleme cu ora de sport, astfel ca apeleaza la aceste adeverinte.
fiindcă esti fata e mai simplu cea mai buna scuza este sunt pe stop. Desi nu o sa meargă la nesfârsit dar câteodată mai poți sa iti,, uiti" echipamentul de sport acasa si... daca încă faci gimnastică poți sa zici: nu pot sa fac,, aia" fiindcă ma doare spatele
N-ar fi mai simplu sa-ti imbunatatesti conditia fizica, si ai si slabi in acelasi timp? Ti-ar fi de folos daca ai iesi la alergat, cu bicicleta, cu rolele.
Heyy si eu nu am facut sport a 9-, a 10-a si a 11-a, prea lene nu am chef, etc, am scos o scutire de la medic ( i-am dat bani normal), tot cu o problema la spate, inventeaza ceva, ca nu ai voie sa faci efort sau ceva de genu, si o sa iti dea daca nu dai $$ si ai rezolvat
De unde știi că nu îți dă scutire pentru problema la coloană? Ăsta ar fi un motiv bun.