| AlbertoMadalin17 a întrebat:

Bună am si eu nevoie de o parere legată de cheat day in alimentatie.
Eu fiind mâncător de dulciuri si Fast food de mic nu ma pot abține mereu la dulciuri așa ca m-am decis sa adaug in cheat day
(Sa nu aud chestii de genul „mananca fructe si dispare pofta, mananca carbohidrați etc" la mine nu merge așa.
Deci m-am gândit sa fac un cheat dat o data pe luna sau o data la 2 săptămâni de exemplu fac cheat day sambata sau duminica si mai fac peste 2 săptămâni de mâncat complet sănătos din nou cheat day.
Ma gândesc ca eu nu sunt concurent sau bodybuilder sa ma abțin așa mult. voi ce credeți?

3 răspunsuri:
| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Pur și simplu alege o zi în care tu sa mănânci dulciuri și ce vrei tu nu te mai complica atâta nu-i capăt de lume.

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu trisezi daca te apuci de dieta, fiindca este pacat sa strici tot cea ai realizat pana atunci, fiindca orgasnimsul simte si isi schimba chimia, favorizand depunerile.

| Eireann a răspuns:

Cheat day functioneaza daca nu mananci in ziua aia dulciuri cat pentru toata saptamana/luna. De exemplu in cheat day ( ca e de dulciuri, fast food sau alcool) ai voie sa mananci maxim 200 de calorii in plus fata de obicei daca urmaresti numarul de calorii.