| Boicu_Samuel_1991 a întrebat:

Mă pasionează şi m.a pasionat boxul de la o vârstă adolescentină, însă viața a făcut să nu.mi pot îndeplini pasiunea. Acum chiar aș vrea să mă apuc de box și vreau sasă fac box de performanță. Chestia e ca am deja 26 de ani. Întrebare e: aș mai avea șanse să fac asta?

PS: Vreau răspunsuri de la boxeri sau antrenori de box. (persoane din domeniu)
Mulţumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, nu am facut box(desi am vrut), logic ca nu-s nici antrenor. Cativa prieteni de-ai mei fac kickboxing(au varste cuprinse intre 17, cred, si 20+) si tatal meu a facut box, asa ca o sa ma bazez pe informatiile pe care le am din aceste surse ca sa incerc sa-ti dau un raspuns util. (in mod normal nu m-as fi bagat sa raspund, dar am vazut ca n-ai niciun raspuns momentan) Probabil ca stii deja ca in mod normal la sportul asta daca vrei sa faci performanta, te apuci pe la 15-16-17-18 ani. Teoretic, ai putea sa faci performanta si daca te apuci acum. Asta teoretic. In practica, in schimb, ia in calcul ca majoritatea de varsta ta au aproximativ 10 ani de experienta si calculeaza-ti singur sansele. Te-ai putea apuca de box totusi, fara sa fie de performanta. Nu e chiar ce-ti doresti, dar e mai mult decat nimic...

In fine, eu cred ca nu, nu ai sanse. In schimb, nu te opreste nimeni sa incerci. N-ai nimic de pierdut, poate niste timp, poate si un nas intreg, dar castigi o experienta, practici un sport...si cine stie, poate vei fi tu o exceptie si vei reusi(nu, nu cred asta, dar ma simt de c*cat sa-ti spun ca nu poti sa faci ceva ce iti doresti).

P.s. Sper sa apara si antrenori/boxeri sa raspunda si scuze ca m-am bagat, dar ti-am zis deja motivul.

| 1231242 a răspuns:

Nu sunt din domeniu, dar poti sa faci, esti inca tanar.