anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am și eu o întrebare, mai mult pentru curiozitatea mea.
Fetele/Femeile ce au silicoane mai pot oare face sala? Nu se sparg? Mereu când merg la sală, vad numai 'implante", "plastifiate".

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cred ca se sparg doar la lovituri.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu se sparg, nu sunt baloane goale care se dezumfla si plutesc in toate directiile ca la desene animate...laughing

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru dullcat):

Mă refeream la ruperea implantului mamar.

| dullcat a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Raspunsul e nu.Ai vazut vreodata o operatie de acest fel? Gasesti pe Youtube.

https://www.plasticsurgery.org/......f-exercise

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru dullcat):

Nu si sincer chiar nu m-a interesat, însă am văzut cat de intens lucrau, in special pieptul.

| Catrice a răspuns:

E implanturi nu implante...

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Catrice):

Femei implanturi? Am vrut sa scriu implantate, stai linistită, nu te mai ataca.

| Catrice a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Îmi pare rău dacă te-ai simțit, se vede ca nu le ai nici cu româna

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Catrice):

Dacă preferi să comentezi fara sa cunosti persoana, cred și eu. Sunt învățătoare și studentă la psihologie. Am terminat liceul pedagogic, crede-ma, vorbesc fluent 2 limbi străine (engleza și franceza) si printre care se adaugă si limba natală (Româna).

| Catrice a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Dacă zici tu...nu se vede și nu-mi pasa.

| sammie a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Sincer chiar nu se vede. Și acum ce faci? Ne dai peste nas că ai terminat nu știu ce facultăți? Poza ta de profil spune ca ai ramas la y2k din clasa a 6a. laughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Eu nu înțeleg de ce ai impresia că e ceva demn de admirat în ce ai zis. Dacă erai profesor universitar sau erai studentă în an terminal la vreo facultate grea, da, jos pălăria. Dar cred că toți am cunoscut măcar o educatoare/învățătoare proastă în viața asta deci nu privim admirativ liceul pedagogic, iar facultatea de psihologie e fix genul ăla de facultate pe care îl poate face oricine. La limbile străine să zicem că nu oricine știe două, dar nu e nici ceva ieșit din comun.

Dar contează și anturajul, poate în cercul tău de prieteni e ceva ieșit din comun să mergi la facultate.

| sammie a răspuns:

Haha. Ar fi fain sa dai milioane pe ele si dupa aceea cand faci putin sport sa se sparga. Ai ramas la desenele animate?