Da,este foarte bun aerobicul! Daca esti fata... faza cu ce ti-am zis sus cade din start.Nu exagera cu carbohidratii.Incearca sa ai un stil de viata echilibrat bazat pe legume, fructe, carne si carbohidrati dar nu cum ti-am zis sus.Carbohidratii ti iei din orez, cartofi(nu prajiti in baie de ulei), salate etc.Mananca de 3 ori pe zi si fa aerobic.Te ajuta pentru tonifierea gambelor, coapselor, feselor si abdomenului.
P.S:scuze pentru sfatul de mai sus.am crezut ca esti baiat .
Pune mana si mananca si asteapta o sa pui stai calm, fa sport si dupa mananca calumea si o sa pui pe tine cati ani ai?
Mananca bine si incepe sa faci genuflexiuni si ridicari pe varfuri, nu alergat! Alergatul este un exercitiu cardio ceea ce inseamna ca e pentru slabit.Genuflexiuni+ridicari pe varfuri de 2-3 ori pe saptamana si mancare multa.Mananca multe alimente bogate in carbohidrati(orez, cartofi, dulciuri etc.).Asa vei reusi sa te ingrasi.
Aha... Multumesc! dar de aerobic ce parere ai? e ok? eu vreau sa ma ingras, dar nu f tare. mai mult as vrea sa imi tonific corpul, sa am putina masa musculara si asa este pentru picioare, fese...
Nici o problema. De aceea ti-am si spus ca sunt fata. Imi dadusem seama.
Da,este foarte bun aerobicul! Daca esti fata... faza cu ce ti-am zis sus cade din start.Nu exagera cu carbohidratii.Incearca sa ai un stil de viata echilibrat bazat pe legume, fructe, carne si carbohidrati dar nu cum ti-am zis sus.Carbohidratii ti iei din orez, cartofi(nu prajiti in baie de ulei), salate etc.Mananca de 3 ori pe zi si fa aerobic.Te ajuta pentru tonifierea gambelor, coapselor, feselor si abdomenului.
P.S:scuze pentru sfatul de mai sus.am crezut ca esti baiat .