| LD199 a întrebat:

Am si eu o problema cu educatia fizica (sunt la liceu) Am fost scutit anul trecut pentru o problema minora ortopedica, deoarece doctorita a fost draguta si i-am spus ca am un profesor cu care nu te poti intelege deloc. Ei bine, anul acesta nu am mai gasit-o pe acea dna doctor si am mers la alta, ea mi-a spus ca pot face sport dar sa nu ma fortez..sincer mi-a fost jena sa ii cer scutire, iar cu profesorul meu nu exista "sa nu te fortezi". Daca vrei nota peste 7 trebuie sa curga toate apele pe tine...deci nu stiu ce sa fac, sunt foarte tentat sa adaug eu pe scrisoarea medicala "scutit ed fizica", insa nu as vrea sa am probleme dupa. Ce credeti ca s-ar putea intampla daca s-ar afla, avand in vedere ca nu falsific vreo semnatura sau altceva, ci pur si simplu adaug ceva la mentiuni...dna doctor scrie ff frumos si e usor de imitatt iar la mentiuni, pe scrisoarea medicala, a mai ramas un rand liber, deci va dati seama cat e de tentant big grin

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu-mi dau seama cat de tentant este sa devii infractor si sa stai in inchisoare, dar presupun ca sunt un om care respecta legea din principiu. Eu zic as te potolesti, chiar daca ai impresia ca acum merita 6 luni de inchisoare, te asigur ca vei iesi ed acolo distrus definitiv

| Ibrahimovic a răspuns:

Problema se pune in felul urmator. Ai cu adevarat si acum probleme de sanatate? Daca da te duci inapoi la medic si ii ceri sa iti dea scutire. Daca e faza ca tu doar nu ai chef sa faci educatie fizica iti dau un singur sfat: fa-ti treaba la ora de sportwinking nu neglija acest obiect. Am mai vazut zeci de persoane ca tine si in special fete...

| QchiuQ a răspuns:

Decat sa regreti ca n-ai facut-o, mai bine sa regreti ca ai facut-o big grin

Poate ar merge