anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu vreo 2 intrebari. as vrea sa slabesc am incercat totul si nu merge nimic nu pot sa ma abtin, fac sport, dansez, dimineata cand ma duc la scoala si cand ma intorc alerg pana acasa, mananc mancare in porti mici si nu se vede niciun semn. Credeti ca daca sa depus grasimea in atatia ani o sa ramana definitiv. as vrea site-uri, sfaturi ca sa slabesc si foarte multe, iar intrebarea a doua este cum as putea sa ma tin tare. adica plang absolut din orice si ma bate toata lumea fiindca eu sunt slabita la muschi ci, daca s-ar putea sfaturi sa incep sa fiu obisnuita! FUNDA

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai tine o dieta sanatoasa, degeaba mananci in portii mici daca mananci lucruri care ingrasa si la ore nepotrivite

| marius0000 a răspuns:

Fereasca Dumnezeu, am crezut c-am vazut totul pana acum, da mare e gradina Internetului.

| xCrazyWolf a răspuns:

Degeaba faci sport etc.:)) Daca nu te poti abtine si mananci dulciuri n-ai facut nimic. Daca nu te lasi de chipsuri, dulciuri, sucuri acidulate, cartofi prajiti, pizza NU VEI SLABII! Mananca sanatos, putin si des, informatii multe gasesti pe www.getfit.ro Te poti duce la sala, poti face un circuit in care sa-ti lucrezi tot corpul (te ajuta instructorul de acolo).