| AnonymousB a întrebat:

am un pic de burticahappy si in curand e banchetu. Nu vreau sa merg la sala, ca stiu ca pot sa fac acasa abdomene. Cate abdomene trenuie sa fac? si trebuie sa fac dimineata si seara? Ce program imi recomandati? puppy dog eyes De multe ori am vrut sa ma trezesc dimineata, dar imi era prea somnlaughing Acum vreau sa ma apuc serios de abdomene.

12 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Poate ar trebui sa mergi la un medic nutritionist sa iei viteza mai mare in scaderea burtii.

| AnonymousB explică:

Am 1,64 si 50 de kg. happy

| Dracoola a răspuns:

Pai poti incerca in jur de 50 si seara cam cu o ora-doua inainte de culcare. Mai iesi si prin parc si incearca sa alergi, nu te forta prea mult, nu poti slabi dintr-o data.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dracoola):

De ce sa incearce 50 seara?

Abdomenele nu te ajuta DELOC, poate sa nu faca deloc.

| Voidwithin a răspuns (pentru Cosmin86):

Nici cu alimentatie nu are ce face banchetu bate la usa.
S-o trezit prea tarziu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Voidwithin):

Stiu happy

| AnonymousB explică (pentru Voidwithin):

Stiu ca e tarziu, dar ma gandeam ca macar un pic sa slabesc (nu trebuie mult, ca sunt destul de slaba.) tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Voidwithin a răspuns (pentru AnonymousB):

Ce greutate si inaltime ai?

| Cts_Florin_1990 a răspuns (pentru Lucian15125):

Tocmai de aceea trebuie sa combini cu alergare, sau fitness ceva... de la abdomene iti dezvolti muschii pe sub stratul de grasime, rezultatul fiind un stomac mai mare, cauzat de muschii care imping grasimea. Sau, asa am auzit eu...

| Cts_Florin_1990 a răspuns:

Este destul de greu sa te lupti cu excesul de grasime de pe abdomen. Daca vrei sa slabesti, recomand sa iesi la alergat, pe langa abdomenele care vrei sa le faci acasa. Incearca sa renunti la grasimi, paine, prajeli, chips-uri, etc. Mananca putin si des, si daca mananci seara, mananca ceva usor, pentru ca atunci intervine sedentarismul, mananci si stai. Si vorba lui Cristimihailov, fugi la nutritionist ( pe langa exercitii). Bafta

| AnonymousB explică (pentru Cts_Florin_1990):

Eu mananc doar o data pe zi( nu fac greva foamei, dar pur si simplu nu mi se face foame) in rest seara mananc seminte si atat. Multumesc pentru sfattongue