Buna.
Antrenamentele de forță măresc cu adevărat cantitatea de testosteron sau doar e un mit?
Sau e adevărat că antrenamentele de forță te face mai impotent din punct de vedere sexual?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Sigur ca da, mai ales daca esti femeie
o sa ai atat testosteron ca iti cresc... "bijuterii de familie" de barbat
PE BUNE!
nu am auzit NICIODATA, NICI O LEGATURA intre antrenamente si testosteron... NICI MACAR VAGA
chiar invers, mult prea mult sport, organismul reduce restul activitatilor NORMALE, ca sa dea totul la stress-ul ala
nu ma crezi?!?
in balarii, sportive profesioniste care se forteaza MULT PESTE LIMITA si nu mai au ciclu, asta e un lucru CONSTATAT CU ULTIMILE SPUME!
si nu e nici macar sport, e orice tip de stress extrem!
deci, da-i inainte cu "antrenamente de forta", singurul lucru care o sa iti creasca e sentimentul ca esti "mascul feroce"
SI ATAT!
"nu am auzit NICIODATA, NICI O LEGATURA intre antrenamente si testosteron... NICI MACAR VAGA" ai trait intr-o pestera? Sau in padure? Mai documenteaza-te.
Da, m-am exprimat gresit, DDDDDAR, te prefaci ca nu ai inteles, pentru ca VREI sa iti confirme cineva ideea, si poate, poate cineva o sa ti-o confirme, dar nu eu, si cu toate ca m-am exprimat gresit, totusi, apoi am spus ce trebuie:
"chiar invers, mult prea mult sport, organismul reduce restul activitatilor NORMALE, ca sa dea totul la stress-ul ala"
mai exact, da, e o legatura, dar nu mareste ci reduce cantitatea de testosteron produsa de organism
totusi, vestea "buna" e ca vrei mai mult testosteron, nici o problema, se gaseste la pilula, chiar pe internet, ca eu nu as lua asa ceva nici sa ma tai, aia e decizia mea personala... tu faci ce vrei
Bai fraților, atât timp cât antrenamentele au ca scop creșterea masei musculare, mușchii au nevoie de testosteron că sa crească.In timpul antrenamentelor nivelul testosteronului creste foarte mult, dar scade imediat după încheierea antrenamentului.Scade dar totuși mai rămâne testosteron din cel produs in timpul antrenamentelor.Atat timp când injectezi steroizi asta e clar că fără acele injecții o să ai un nivel foarte redus, și testiculele tale nu vor mai fi capabile să producă testosteron. Fara acele injecții cu testosteron ești practic o leguma.Intri de fapt în hipogonadism făcând acele injecții.Deci da, îți scade testosteronul doar daca folosești steroizi anabolizanti.Ca daca nu ar crește testosteronul nu ar mai creste nici masa musculara.Aia care iau steroizi ia testosteron sa aibă rezultate mai bune in ceia ce privește masa musculara și pentru performanta acestora. Unde nu e testosteron nu e nici masa musculara. Femeile nu pot avea masa musculara din cauza că au prea putin testosteron.Stiam aceste lucruri dar am pus întrebarea asta sa fiu convins mai bine de asta, voiam sa aud și de altcineva.Dar uni dintre acești neinformați au părerile lor, care sunt doar a lor și atât.
1. Nu eu am pus intrebarea, eu deja STIU ca mi-a marit si imi mareste in continuare
2. Tu vorbeai doar de exces. Exercitiile grele, precum genuflexiuni cu haltera pe umeri si indreptari, maresc productia de testosteron.
Sportivele profesioniste în general nu mai au ciclu din cauza alimentatiei proaste (pe care o cere sportul practicat de cele mai multe ori). Prin proasta mă refer aici la o alimentatie insuficienta pentru a compensa efortul depus în cadrul antrenamentelor. Iar fenomenul ăsta îl întâlnești cel mai des la cele care fac culturism (evident, se cere un procent de grăsime redus, nesănătos), la gimnaste (se perefera subponderabilitatea, iar asta în combinatie cu sportul si o masa musculara peste medie rezultă iar procent de grasime mult prea redus), la sporturile care presupun eforturi de lungă durată și alimentația nu compensează întotdeauna (atletism, probe de mare fond) și la sporturile cu categorie de greutate (nu mereu, doar în cazurile în care se fac slăbiri extreme sau categoria aleasă nu e tocmai potrivită, am bifat și eu amenoreea de câteva ori).
Deci, chit că sportul mult are multe dezavantaje, ăsta pe care l-ai găsit tu poate fi evitat cu alimentația corespunzătoare.
"acum 15 ore | AnastasiaK a răspuns (pentru Bubico2022):
Sportivele profesioniste în general nu mai au ciclu din cauza alimentatiei proaste"
"sportivele profesioniste"
PE BUNE?!?
sportivele profesioniste AU IN SPATE NUTRITIONISTI DE TOP
SI TOT NU AU CICLU!
de ce?!?
DIN CAUZA DE PREA MULT EFORT!
am incercat SERIOS sa iau in consideratie, ce spui tu
siiiii
CE BAT CAMPII RESTUL balalailor care nu au ce face decat sa creada ca stiu ce spun
dar
dar
DAR
in blaraii
nu vreau sa intru in detalii personale, dar
DAR
de vreo doi ani nu imi creste parul
S E R I O S
nu vreau sa spun cat alcool beau ZILNIC!
iar ALA FACE SPORT EXTREM
Z I L N I C
care face de rusine alcoolul zilnic (ca mine)
DECI, mi se rupe de crezi tu, serios SI SINCER
SI TU SI EL!
P U N C T!
Stiu ca o sa mi se șteargă răspunsul, dar sunt destul de sigură că o să apuci să-l vezi înainte, deci:
Ce ai zice să te calmezi, să iei o gură de aer și să nu mai scrii de parcă ai suferi de 2-3 boli psihice? Calm your t*ts, cum s-ar spune, și poate îți vine ciclul înapoi
"sportivele profesioniste AU IN SPATE NUTRITIONISTI DE TOP
SI TOT NU AU CICLU!"
Și ce relevanță crezi că au acei nutriționiști dacă sportul în sine îți cere să ai acele "deficiențe", să le numim așa? Nutriționiștii ăia nu sunt acolo să le asigure o nutriție ca să aibă ciclu, ci sunt acolo să le asigure o nutriție în așa fel încât să facă performanță.
Tu chiar crezi că vine un nutriționist să-i spuna unei culturiste să mănânce mai mult ca să aibă un procent de grăsime mai mare pentru că așa o să aibă ciclu? Ești penibil rău și paralel cu sportul, dar na, ăsta e domeniul în care toți aveți impresia că dacă ați cochetat un pic cu sportul sau ați alergat o dată în viață în parc, știți cu ce se mănâncă. Pe același principiu, eu conduc o mașină, deci pot să ma fac mecanic.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.138.101.219) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro