Da,incearca! Nu e nimic rau in asta. Parerile sunt multe si de tot felul, dar doar increcand poti afla raspunsul. Personal am incredere in tot ce produce " universal nutrition".
De mancat mananc, am precizat supliment alimentar! Si doresc parerii de la cei care au consumat. Daca se poate
Da, dar ai calculat cate grame de proteine ai pe zi? Gen iti asiguri 2 grame/kg-corp cum ar trebui?
Ca idee: un piept de pui de 100 gr are cam 20 gr de proteina, un ou are 6-7 grame de proteina, etc.
Dupa ce vezi de ce ai nevoie, poti incerca ceva de la muscletech, ON, universal nutrition (cum ti-a recomandat cineva mai sus), dymatize... pe scurt orice firma recunoscuta international.
Evita, in general, firmele romanesti (gen Redis).
p.s.: tinand cont ca faci efort pe santier si mai faci efort si la sala, nu ar strica un supliment care te ajute la refacere (gen glutamina). Refacerea e foarte importanta, daca vrei sa progresezi.
Da,incearca! Nu e nimic rau in asta. Parerile sunt multe si de tot felul, dar doar increcand poti afla raspunsul. Personal am incredere in tot ce produce " universal nutrition".
Salut,
dacă faci sala și esti nu ai vârsta de peste 17-18 ani nu-ți sugerez sa iei aceste lucruri.
Ca tu sa crești și sa ai un corp frumos îți recomand și tie mâncarea mea preferata care cred ca este cea mai buna pentru a creste in masa musculară.
Orez fiert cu piept de pui+ broccoli.
misteryo50 întreabă:
AndreiTex întreabă:
Emanuelmessi întreabă: