anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa fac pana la vara exercitii astfel incat sa se vada pe corpul meu ca e lucrat(aceste exercitii pot fi insotite si de anumite proteine,poate din magazin, ce imi recomandati?)....Deci ce exercitii imi puteti recomanda?(nu vreau jigniri sau alte prostii),si ce proteine sau ce as putea a iau ca sa se vada ca am lucrat, adica ca am muschi? Se merita sa lucrez pana la vara sau e ceva in zadar? Va rog sa ma ajutati...

Răspuns Câştigător
| BracKMyhay95 a răspuns:

Tu esti totaaaaaaaaaal pe langa cu sportu asta. Ce aberatii sunt astea gen "ti se lasa pielea daca iei proteine s-au te dezumfli" macar stii ce sunt alea(proteinele)? Intereseazate si dupa poti sa raspunzi asa numai ca sa primesti o funda MILOGULE. Ia proteine de pe siteul http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html te poti uita si alege. Exercitii si alimentatie poti lua de pe http://www.culturism.ro/forum/.

26 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. 4-5 mese pe zi bogate in proteine.

proteine = carne, peste, branza, oua, lactate

2. daca nici cele 4-5 mese nu-ti asigura necesarul proteic, poti lua suplimente, recomand whey gold de la optimum nutrition sau dymatize elite whey

3. Du-te la sala si fa-ti un program CORECT, axeaza-te pe exercitiile de baza

| Marius1985 a răspuns:

Daca esti incepator, uite aici o serie de articole pe grupe musculare: http://steroizi.ro/......_umeri.php

| neymar94 a răspuns (pentru Marius1985):

Mai este o chestie este un produs probolan 50, este bun de ceva? Se merita?

| Cosmin86 a răspuns (pentru neymar94):

Bah, probolan e STEROID, stai dracu departe de asa ceva.

Ramai la suplimente, lasa steroizii. steroizi = doping

| Marius1985 a răspuns (pentru neymar94):

Este ok ca produs. nu este steroid. se confunda numele cu parabolan, care este un steroid pe baza de trenbolon.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru Marius1985):

Este steroid, nu mai spune prostii ca sa ce? Vrei o funda, iar el sa isi distruga din cauza sfatului tau!

| Marius1985 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Se vede ca nu te pricepi. ce fel de steroid este? ce anume contine? ca daca ar fi steroid numele asta ar fi unul comercial, nu denumirea substantei active. zi-mi si mie o descriere a lui, daca esti asa convins ca este steroid. il confunzi cu parabolanul. uita-te mai atent la diferenta: PARAbolan - PRObolan. Sunt doua lucruri total diferite, din categorii diferite.

| Marius1985 a răspuns:

Si eu m-am interesat de probolan 50 asta, si uite ce am gasit: http://pareri-probolan50.blogspot.ro/

| AdrianUrsut a răspuns:

Oameni buni, Probolan 50 nu este steroid, ci supliment natural. Voi il confundati cu Parabolan sau Primobolan, care sunt intr-adevar steroizi.

Lamuriri despre Probolan gasiti si aici: http://www.erecenzii.ro/probolan-50-pret-pareri-si-informatii/

| JoJoAllecz a răspuns:

Mai bine incerci fara proteine, si pana la vara reusesti si fara ele, cu proteinele faci muschi doar intr-o anumita parte a corpului si daca te lasi de sala sau de exercitii ti se lasa pielea... si nu cred ca ai vrea asta! mai bine incerci fara, acum tu faci cum vrei!
! Funda?big grinbig grinbig grin

| JoJoAllecz a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Bai puta stiu ptc asta a patit si varamiu si stii ceva milog e mata

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru JoJoAllecz):

Bai copile varul tau a luat steroizi nu proteine. Uite ce zic doctorii despre suplimente proteice http://www.doctor.info.ro/concentratele_proteice.html
Si daca vroiai sa ma insulti mai inteligent puteai sa treci verbul "milog" care si esti, la genul feminin. Dar ce sa ceri de la un coplil. Cam toti cei care nu stiu ce zic spun ca nu stiu ce a luat un var de-al sau si nu stiu ce a patit, doar nu ai fi zis ca a luat "taicatau" sau "unchiul tau" normal dai greul pe cei mai neimportanti!

| Cosmin86 a răspuns (pentru JoJoAllecz):

Proteinele sunt si in mancare.

Nu ai nicio treaba cu sportul asta, apuca-te de sah.

P.S. : sa spui ac ti se lasa "pielea" trebuie sa fi cel putin RETARDAT MINTAL.

Tu nu ai cunostinte DE BAZA de anatomie si nutritie?

| neymar94 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Multumesc frumos pentru raspuns!

| neymar94 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Imi poti da poate stii, vreo marca de proteine, pe care stii ca a luat cineva si sunt buna, adica ajuta mai mult? Pentru ca produse sunt cu carul dar nciodata nu poti sti care e cel care are efect bun(ma refer ca poate ajuta)

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru neymar94):

Pai ce inaltime si greutate ai?

| neymar94 a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Inaltimea:aprox 1,80
Greutatea:aprox 65

| neymar94 a răspuns (pentru neymar94):

Sunt putin cam slab, ce e adevarat!

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru neymar94):

Poti lua un gainer: http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ poti alege dintr-o gama variata de gainere.
Si dupa ce ajungi la greutatea adegvata inaltimii tale poti lua un whey, dar pana atunci vei invata si tu despre toate acestea.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru JoJoAllecz):

Tu esti totaaaaaaaaaal pe langa cu sportu asta. Ce aberatii sunt astea gen "ti se lasa pielea daca iei proteine s-au te dezumfli" macar stii ce sunt alea(proteinele)? Intereseazate si dupa poti sa raspunzi asa numai ca sa primesti o funda MILOGULE. Ia proteine de pe siteul http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html te poti uita si alege. Exercitii si alimentatie poti lua de pe http://www.culturism.ro/forum/.

| pisulika a răspuns:

Mersi mihaitzagym, am vrut sa cumpar si eu, dar citind raspunsul tau m-am hotarat sa nu-l mai iau...

| mihaitzagym a răspuns:

Nu faceti prostia sa luati probolan50, e o escrocherie pe fata, am comandat eu de pe site ul probolan50.ro si ei spun pe site ca contine o formula revolutionara(epihydroxetiolan-17-ester matrix 500 mg)in schimb pe cutie la ingrediente scrie tribulus 300 mg pe caps si 50 mg caffeine, deci escrocherie pe fata, eu ma duc la opc sa le fac reclamatie ca mint lumea, deci daca vreti sa cumparati tribulus 300 mg pe caps, 60 de capsule cutia la pret de 139 de lei treaba voastra

| mihaitzagym a răspuns:

Acum 4 zile am facut comanda de pe site ul probolan50.ro o cutie de probolan50 dupa ce am vizitat site ul si am vazut cat de mult este laudat produsul pe un blog dedicat(probabil facut chiar de cei care vand produsul si parerile pozitive sunt date tot de ei sau prieteni de ai lor), in fine am facut comanda luni 21 oct 2013 si mi a venit comanda vineri 25 oct.m am intalnit cu baiatul de la firma de curierat, am platit si ajuns acasa am desfacut pachetul si surpriza a fost sa vad la compozitie(ingrediente active)-tribulus terrestris 600mg la portia de 2 tablete cat spun ei ca e doza zilnica, deci 300 mg pe tableta si caffeine 100mg la aceeasi portie de 2 tablete, atat, nici vorba de ingredientul minune de pe site ul lor(Epihydroxetiolan-17-ester matrix 500mg). Indignat am incercat sa sun la ei,nu raspunde nimeni,mentionez ca f greu raspund la tel,doar daca faci comanda te suna ei pentru confirmare,dupa ce am facut comanda m au sunat pentru confirmare, nu am auzit tel si am incercat sa sun eu inapoi toata ziua si nu mi au raspuns, a doua zi m au sunat ei pentru confirmare, deci f greu ii prinzi la tel, poate din cauza clientiilor pacaliti.Am incercat sa las comm pe site ul dedicat in care se vorbeste numai de bine, nu mi a fost publicat niciun comm, site ul este pareri-probolan50.blogspot.com,unde baietii spun ca au crescut 5-6 kg cu acest produs.

| sosorayd a răspuns:

Salut, vorbesc in cunostinta de cauza. produsul Probolan 50 este bun atunci cand faci sala si este chiar indicat pentru persoanele care vor o masa musculara si o forta pe care nu o poti dobandi prin alte metode legale.
- acest produs este un "steroid" legal fara reacti adverse si poate sa inlocuiasca creatina, vitamine, minerale, glutamine, aminoacizi. mai exact acest produs poti sa-l utilizezi impreuna cu un supliment proteic gen WHEY COMPLETE ..nu uita ca este un steroid legal, deci poti sa-l utilizezi fara frica dar in mod corespunzator.