| wolfves a întrebat:

Buna, as vrea sa imi cumpar o bicicleta fitness si nu stiu pe care sa o aleg. M-am uitat pe eMAG si am citit si recenzii, dar sunt si unele negative : ca face zgomot dupa un timp (cineva a scris la una ca aude zgomotul chiar si cu castile puse) si nu cred ca as putea sa suport zgomotul, ca nu prea e buna pentru oameni mai scunzi/inalti de o anumita inaltime.
As vrea ceva silentios, pentru incepatori, nu trebuie sa reziste prea mult pentru ca eu obosesc repede oricum si daca ar avea si spatar ar fi perfect pentru ca ma doare spatele cateodata. Si am cam 1.57.
Ce imi recomandati? Sau ce aveti voi/rudele voastre/prietenii?

Răspuns Câştigător
| nastaseelenacristina a răspuns:

Nu recomand,am avut bicicleta eliptica,faceam in fiecare zi jumate de ora la greutate maxima, nici slabit nici muschi, plus ca iti afecteaza genunchi si iti ingroasa glezna, fac zgomot, ocupa spatiu

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Bicicletă de cameră magnetică - ceva de genul ăsta:
http://www.expertfitness.ro/biciclete-fitness/-iciclet-magnetic-hb-8261-hp

| Donsavas a răspuns:

Eu am luat de pe eMAG o bicicletă dar nu era de calitate si nu am fost multumit. Zic sa te interesezi in orasul tau la un magazin sau second de profil.

| Doja a răspuns:

Alearga pe strada/parc. E MULT mai folositor/sanatos decat sa faci bicicleata in interior.

Banda aia, pe langa faptul ca o sa coste bani, ocupa spatiu, etc iti poate forta genunchii sau tendoanele de la rotula datorita pozitiei. In general nu exista nici o translatie intre bicicleta/banda si realitate. Ba mai mult, te baga intr-o transa si alergi asa. la foc automat fara sa mai controlezi ce faci.

Iti recomand sa-ti iei o pereche buna de pantofi si sa incepi incet incet sa faci lucruri afara.