| Bogdan_9316 a întrebat:

as vrea sa ma apuc de kung fu shaolin, dar pentru a ma apara, m-am saturat ca la liceu sa-mi ceara bani sau sa le dau o tigara, daca nu le dau ma lovesc! de aceea am 16 ani, un 1, 90 m. si care ati facut acest sport vreau sa va intreb pentru inceput cum e?
sfoara o faci in maxim 1 an?

Funda!

8 răspunsuri:
| fockewulf a răspuns:

Lasa prostiile de stiluri orientale care-s bune doar in filme, ca sa le stapanesti eficient iti trebuie multi ani, instructori seriosi, antrenamente aproape zilnice, saolinii se antreneaza toata viata pana la 8-10 ore aproape zilnic. Fa ceva eficient ca Box, Kick Box sau Krav Maga, care neaparat trebuie completate de conditie fizica, flotari, tractiuni, abdomene, multi km de alergare

| Bogdan_9316 explică (pentru fockewulf):

Eu stiu pe cineva de la Kung Fu, altii fac de 12 ani kung fu si e mult, stiu... Pai normal ca te antrenezi, te antrenezi si acasa... Cat despre box... e ce l mai naspa.

| nicusor123 a răspuns:

Daca iti cer bani nu le dai iar daca te lovesc violenta nu e cea mai buna metoda dar la liceu.....discutabil.eu iti recomand kickbox sau autoaparare. sper ca te-am ajutat

| Bogdan_9316 explică (pentru nicusor123):

Kickbox nu e mai bun ca kung fu, pun pariu!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Nu e mai bun, dar are avantajul ca poti sa-l inveti.

shaolin kung-fu il inveti in peste 10 ani, daca faci kickboxing + sala, in 2-3 ani ai muschi si forta de lovire suficienta cat sa dobori lejer niste pustani tampiti care cer o tigara.

gandeste-te ca amaratii aia care cer o tigara sau bani nu sunt sportivi, sunt niste gainari de 2 bani, nu ai nevoie de 10 ani de kung fu ca sa bati niste amarati, ci de 2-3 de sala + kickboxing

| Bogdan_9316 explică (pentru Cosmin86):

Adica 10 ani de kung fu?

| DuduRadu a răspuns:

Apucate de MMA cel mai tare sport

| ProXtrem a răspuns (pentru DuduRadu):

Un luptător de MMA, niciodată nu va învinge un luptător de arte marțiale