Lasa prostiile de stiluri orientale care-s bune doar in filme, ca sa le stapanesti eficient iti trebuie multi ani, instructori seriosi, antrenamente aproape zilnice, saolinii se antreneaza toata viata pana la 8-10 ore aproape zilnic. Fa ceva eficient ca Box, Kick Box sau Krav Maga, care neaparat trebuie completate de conditie fizica, flotari, tractiuni, abdomene, multi km de alergare
Eu stiu pe cineva de la Kung Fu, altii fac de 12 ani kung fu si e mult, stiu... Pai normal ca te antrenezi, te antrenezi si acasa... Cat despre box... e ce l mai naspa.
Daca iti cer bani nu le dai iar daca te lovesc violenta nu e cea mai buna metoda dar la liceu.....discutabil.eu iti recomand kickbox sau autoaparare. sper ca te-am ajutat
Kickbox nu e mai bun ca kung fu, pun pariu!
Nu e mai bun, dar are avantajul ca poti sa-l inveti.
shaolin kung-fu il inveti in peste 10 ani, daca faci kickboxing + sala, in 2-3 ani ai muschi si forta de lovire suficienta cat sa dobori lejer niste pustani tampiti care cer o tigara.
gandeste-te ca amaratii aia care cer o tigara sau bani nu sunt sportivi, sunt niste gainari de 2 bani, nu ai nevoie de 10 ani de kung fu ca sa bati niste amarati, ci de 2-3 de sala + kickboxing
Adica 10 ani de kung fu?