Fac abuz de putere. E viata ta si daca asta iti doresti nu ar trebui sa te impiedice. Au si ei frustrarile lor, iar orgoliul invinge iubirea in cazul lor. Acum, nu pot sa le spui asta pentru ca iti va face si mai rau. Nu le da apa la moara, doar da-le dreptate, dar spune-le ca antrenamentele sunt 2-3 pe saptamana si sa te lase sa de proba macar o luna-2 asa, iar daca notele tale se schimba radical in rau sau au ei impresia ca deviezi de la invatatura sa nu te mai lase sa te duci. Asa ai grija sa ai si note bune sau sa inveti asa cum isi doresc ei sau chiar mai bine si fa si karate, asa le demonstrezi ca esti capabil(a) de asta si te vor lasa sa mergi in continuare. Sper ca te-am ajutat si sper sa functioneze. Succes in continuare!
Îmi place mult răspunsul tău și cred că ar fi trebuit să specific că sunt băiat
O seară faină îți doresc!
Ma bucur ca iti place! Multumesc la fel!
Cât știi tu despre karate de ai păreri așa radicale? Bag mâna în foc că habar n-ai nici să enumeri măcar 5 stiluri și să explici ce le diferențiază.
Am facut karate, si ca orice sport e DOAR sport, mi-ar place sa fac arte martiale, NU sport
ce stiu despre karate e ca se contorizeaza puncte, si dupa o lovitura ambii iau pauza, ori in practica te obisnuiesti cu ritmul asta si pe strada o sa ti-o iei, ca adversarul nu va face pauza
5 stiluri de karate nu stiu, dar eu am facut fudokan care e diferit de shotokan prin abordarea energiei, shotokan incepe cu miscare si practica, fudokan cu stat in pozitii ca sa acumulezi energie interna si vana alba
insa, ca stiluri de arte martiale, stiu multe, kempo, jujitsu, judo, aikido, wushu, wing chun, brazilian jujitsu, krav maga, Jeet Kune Do inventat de Bruce Lee, etc.
cu arme iaido, kendo, umbrela de diverse arte martiale cumulate care este ninjutsu, etc.
te-am convins?
DA, M-AI CONVINS...că nu știi despre ce vorbești și că deși cunoști doar două stiluri din MULTELE existente, ai ales să generalizezi aiurea.
"ce stiu despre karate e ca se contorizeaza puncte, si dupa o lovitura ambii iau pauza" - greșit! În primul rând, asta se întâmplă la kumite, dar în antrenamentul propriu-zis se pot aborda și alte tehnici fără pauze după ce se punctează. În al doilea rând, NICI MĂCAR la nivel competițional asta nu e o caracteristică generală pentru karate. Există stiluri, precum kyokushin, unde lupta e foarte dură și NU se oprește la punct.
Dar tu chiar credeai că e impresionant că știi să enumeri niște arte marțiale și să numești 2 stiluri de karate? (apropo, shotokanul se cam împarte în modern și tradițional și sunt FOARTE diferite unul de altul)
Tot un fel de karate "Krav Maga este un sistem de luptă eclectic dezvoltat în Israel, derivat dintr-o combinație de tehnici provenite din box, aikido, judo și karate."
Nu intelegi nici macar VAG ce e aia arte martiale, dar te bagi si sumarizezi cu o chestie total "albastra"
aici nu e vorba NICI MACAR UN PIC despre cat de roz-bonbon e chestia, aici e vorba despre invingi/SUPRAVIETUIESITI sau... NU!
Am scris o tona de injuraturi, neavenite pe TPU, apoi am sters
poate ca eu stiu aiurea, DAR
ce stiu sau nu stiu eu e total irelevant, dar, am o intrebare pentru tine la modul cel mai personal:
deci te intreb... DE LA OBRAZ
iti pui obrazul ca TOTI ANTRENORII FAC CHESTII FOLOSITOARE LA ANTRENAMENTE
si NU fac rahaturi imbecile folositoare NUMAI PENTRU EI, la modul ca se rahatesc pe apararea ta personala si te antreneaza *NUMAI*ca tu sa castigi competitia si clubul (adica ei) sa aiba avantaj
iti pui obrazul, ITI PUI OBRAZUL?!?
NU prea intelegi idea, absolut deloc
TOATE artele martiale sunt o combinatie intre diverse tehnici mecanice (parghii, lovituri in puncte critice, etc.) si care apoi le foloseau pe corpul uman, tehnici AMPLIFICATE de anatomie si mecanica practica
asa ca krav maga a fost facut de niste oameni care stiau EXTREM de bine si mecanica si anatomie la nivel... aaaa, AAAAAA... MODERN
asa ca
karate e un sistem bun, dar, departe de a fi cu adevarat eficient cum e krav maga
iar, cel mai bun sistem, numit wing chun, care in teorie permitea unei femei neinarmate sa faca fata mai multor soldati inarmati si in armura, a fost dovedit de Bruce Lee ca fiind pe departe INEFICIENT! asa ca a trebuit sa se adapteze si sa inventeze alt nivel (ignora seria IP Man, sa aiba dificultati de la un boxer sau de la un kickboxer e pur si simplu PENIBIL)
dar nu te lua cu mine, ia-te cu AnastasiaK care stie mult mai bine decat mine si decat oricine altcineva ce e aia arte martiale, asa ca trateaza ideea de la un nivel MULT superior, doar ea stie MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULT mai bine decat noi toti
helo again AnastasiaK, as vrea sa iti vad fata, CRED CA ESTI URATA CU SPUME, oricat ai fi de sportiva si ai avea corp perfect... poza ta nu iti arata fata, PUNCT!
PS AnastasiaK te rog mult sa dovedesti fara nici un dubiu ca esti pe dinafara, si sa imi dai ignore, doar te-am "insultat"... MUTUMESC!
Wow, câți ani ai de te isterizezi așa? Copil sigur nu ești că ăia au mai mult creier, deci... poate vreun bătrân care a uitat să-și ia pastilele? Oricum ar fi, am râs
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: