Depine ce gainer folosesti. Daca ai bani ti-as recomanda unul de calitate cum ar fi Serious Mass de la ON.Costa 154 de lei un borcan de 2.7 kg.Vei creste foarte bine cu el.Iti recomand!
Nu te gandi neaparat ca vei castiga kg, ci doar ca vei castiga masa musculara, iar greutatea poate ramane aceeasi.
Cum nu va castiga in greutate? Greutatea nu va ramane la fel e logic.
CUm sa nu creasca masa daca cresc muschii? ERONAT!
Http://www.ehow.com/how_2307424_get-defined-muscle-gaining-weight.html
http://stronglifts.com/how-to-build-muscle-without-getting-bulky/
La asta ma refeream poate nu m-am exprimat bine, stiu de la un prieten care merge regulat la sala ca nu s-a ingrasat decat foarte putin, dar a reusit sa-si transforme o mare parte din grasime in muschi.
E IMPOSIBIL anatomic sa-ti transformi grasimea in muschi. Tu esti genul care nu a citit o carte in viata lui, nu?
Singura metoda sa-ti mentii greutatea e sa arzi grasime si apoi sa cresti in muschi, spre exemplu arzi 2 kg de grasime si apoi pui 2 kg de muschi.
Copilas, am citit probabil mai multe carti decat ai tu in biblioteca de lemn masiv din '70 plina cu mileuri si pesti de sticla ori si Sandra Brown a mamicii. Nu am stat sa explic tot procedeul chimic prin care se arde grasimea si se formeaza muschiul si nu am 3 ani sa cred ca pui o batista peste grasime si o transformi in altceva. Ideea de final, ca prietenul meu care merge la sala, sau altii care urmeaza antrenamente/diete specifice a inlocuit grasimea cu muschii si nu a castigat multa greutate. E asa greu de inteles?
Ca si cum as zice ca am mers intr-o vacanta Italia si am facut pana acolo din Romania 15 ore si tu imi spui ca e imposibil sa fac distanta asta MERGAND intr-un interval asa scurt, fara a lua in calcul faptul ca a merge este sinonim in contextul asta cu "a te deplasa", care se poate face si cu masina/avionul sau Dacia lui taicatu.
Daca esti asa citit si informat de ce nu i-ai dat tu un raspuns lui Andy in loc sa incerci sa faci misto de altii?
E posibil sa transformi grasimea in muschi, a citit si eu asta undeva. Pentru asta trebuie sa treci la stimulatoare cardio si sa ridici pulsul la o anumita viteza (se calculeaza dupa o formula), atunci grasimile incep sa arda si sa se transforme in energie.
In energie, nu in muschi
Adica arzi grasimea.