| Minnye10 a întrebat:

as vrea si eu niste sfaturi, nu stiu daca stiti dar acum sunt intr-o trupa de dans care a venit la scoala si am pus numele trupei "Black Angels"adica "Ingerii Negri" facem dansul rocanrol ieri am fost la Mioveni cu dansul acesta iar maine mergem la mall tot cu dansul acesta si am emotii mari pentru ca acolo va veni si parinti mei si daca voi avea emotii nu m-as mai putea concentra la dans ce ar trebui sa fac? crying FUNDAAA

Răspuns Câştigător
| bboy a răspuns:

Numai prin spectacole poti sa nu mai ai emotii... Daca e la inceput e si normal.Dar cu cat te duci la mai multe concursuri spectacole capeti experienta si la un moment dat nu o sa mai ai emotii. Bafta pentru maine si nu iti face griji o sa iasa binewinking

3 răspunsuri:
| Adelinesmile a răspuns:

Sa inveti ca ce dansezitu se numeste Rock`n`Roll nu rocanrol. raised eyebrows

| AnneBre a răspuns:

1.nu se scrie rocanrolhee hee
2.calmeazate si gandeste-te ca nu sunt acolo(dar daca vin si parintii tai ar trebui sa dansezi si mai bine ca sa ai motivatie si sa ii faci mandribig grin)
si 3. funda?laughing

| Haemoglobin a răspuns:

In primul rand, mai dai pe la scoala si mai invata sa scrii si tu corect.
Nu ai de ce sa ai emotii, trebuie doar sa te gandesti ca esti doar tu acolo si nu te priveste nimeni. Nu ai de ce sa iti fie teama, stiu sentimentul asa am patit si eu cand am cantat prima data pe scena. Dar pana la urma mi-am zis ca pot sa fac asta si ca am incredere mare in mine, si ca nu-mi va lua nimeni capul. Dureaza pana te obisnuiesti.Sau, ar mai fi o varianta poti sa te duci la farmacie si sa ceri o pastila de SEDATIV PC care o iei cu o jumatate de ora inainte de dans ca sa isi faca efectul. Nu vei mai avea emotii, dar ar fi mai bine sa incerci sa te controlezi. Bafta!