Nu dispera! Aşa e la început, puţin mai greu! Cu o dietă sănătoasă şi voinţă vei trece peste ori ce obstacol!
Ce varsta ai? Ce alimentatie ai?
Asigura-ti intai proteine din alimente si abia apoi din suplimente ( dar nu 3 mese pe zi ca oamenii normali, cu 3 mese pe zi o sa cresti la anul )
Dupa prima zi deja s-a dus toata increderea in tine? Proteine? Lasa proteinele, incearca sa faci fara nimic macar cateva luni. Rezultatele vin dupa multa munca si durere ( da, durere, o sa simti destula dar nu trebuie sa te lasi. )
Daca vrei progres trebuie sa stii ca alimentatia ta face cam 70 % din treaba, restul de 30 % sala.
Incearca sa iti asiguri proteinele din mancare. Eu fac sala de 5 luni, fara proteine, fara nimic. Acasa mananc mult peste si piept de pui ( bogate in proteine ), salate, branza, smantana, consum cel putin 1 L de lapte zilnic.
De asemenea, trebuie sa dormi minim 8 ore.
Merci mul t o sa am in vedere.
Am luat 7 KG in 5 luni eu, e greu dar doar timpul le rezolva.
" fara proteine, fara nimic", nu faci fara proteine, faci cu proteinele din mancare.
proteinele din suplimente si alea din mancare sunt fix acelasi lucru
P.S. : cu 1 litru de lapte pe zi pui si multe grasimi, nu e o sursa asa buna de proteina
Fara proteine din "laborator" vroiam sa zic. Proteine consuma orice om, fara ele murim.
Si alea din "laborator" tot din mancare sunt facute ( zer, lapte, albus de ou, etc. ), proteina este separata de restul continutuui. Rolul lor este sa-ti asiguri necesarul proteic fara sa-ti fortezi stomacul cu prea multa mancare.
Da, aici sunt de acord cu tine.
Doar dupa o singura zi nu ai cum sa pui masa musculara dar... daca chiar vrei sa consumi vreun supliment eu am auzit de NATURALSTEROL care nu este foarte scump si este luat de culturisti pentru a creste masa musculara, se ia 1 pastila inainte cu 30min de a face un antrenament adica inaintea efortului fizic...cu mai mult imi pare rau ca nu te pot ajuta
Nu e vorba de o zi, vorba e in aia ca cit de mult nu as minca, nu pot sa adaug nici macar un kg si ma tem ca in asa mod nu am sa adaug nici masa musculara pe mine.