| SaRiNoOtZa a întrebat:

cate calorii arzi intr-o ora si jumatate pe bicicleta medicinala/stationara? Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| BadCliché a răspuns:

Cam în jur de 750-1 000 de kcal. Dar trebuie sa faci încontinuu şi să menţii aceaşi viteză pentru rezultate bune. Spor la treabă happy

3 răspunsuri:
| Robbe a răspuns:

Mai conteaza?happy
Conteaza sa vezi ca tragi de tine si ca transpiri atunci iti dau seama ca le arzi repedewinking

| micurutza2005 a răspuns:

Depinde cat de mult efort depui ca daca te obosesti repede si faci pauze dese nu faci nimic,dar nici sa faci efort pana la epuizare intr-o singura sedinta nu e bine trebuie treptat sa incepi un asemenea antrenament nu pierzi totul dintr-o data, daca faci febra musculara serioasa din prima zi nu ai rezolvat nimic, deci nu faci bicicleta din prima zi o ora jumate ca a doua zi nu mai poti sa faci nimic de dureri.maxim 30min in prima zi de antrenament cu pauze de 2-3min intre ele si apa sa bei.eu am incercat odata si in 20min de abia 20calorii am dat jos deci e greu incepe incet si maresti viteza si dificultatea in fiecare zi cate putin.mai trebuie sa faci si altfel de exercitii pentru a slabi sau arde calorii trebuie combinate cu bicicleta, de exemplu exercitiile pilates sant pe net pe categorii unde vrei sa slabesti sant exercitii pilates pentru abdomen pentru picioare pentru orice.succeshappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu chiar reușești să pedalezi o oră și jumătate, continuu?
În jur de 750 de calorii la un pedalat accelerat. Dacă este lent, maxim 500 de calorii.
Cu plăcere!
Pa, pa.