| Generalgrevious a întrebat:

Buna, ce parere aveti de victoria lui Tottenham de ieri seara?

Eu ma bucur ca Tottenham i-a batut pe tunari.

10 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Eu nu am văzut meciul dar voiam să bată Spurs așa că m-am bucurat și eu de victoria lui Tottenham.
Chiar ar fi super fain sa se duca Spurs in Liga Campionilor, mi-ar plăcea să-i văd pe Kane și Son jucând din nou în Champions League.
Arsenal a avut un sezon bun dar eu nu cred că e pregătită să joace în Liga Campionilor.

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns:

Un meci facut praf de arbitru, dar cu toate astea Arsenal inca are prima sansa pentru a se califica in UCL, e la mana ei.

| Drimmero a răspuns (pentru Generalgrevious):

Are ce cauta Barca cu o echipa formata din ce au aruncat echipele din Anglia, are ce cauta Chelski carora le-a tras-o Arsenal de curand la ei in barlog dandu-le 4 boabe.

Daca si cu parca, n-aveau de ce sa joace neserios pentru ca era in joc locul lor de ucl, Arsenal a fost mai buna si punct.

Ai vazut macar meciul? penalty inventat la 0-0 si eliminare gratuita la 1-0, e clar un rezultat influentat de erorile de arbitraj, aproape imediat a venit si golul 2, oricum Arsenal a jucat prost tot meciul dar acele 2 decizii au influentat foarte mult rezultatul.

Nu pot sa ma bucur daca nu castiga un meci pe teren si e ajutata, simt ca nu e victorie pe deplin meritata. Se intampla rar ca Arsenal sa fie avantajata, de cele mai multe ori e cea care e dezavantaja, nu m-as supara in schimb sa castige un meci cu Barza dintr-un penalty inventat.

Irelevant ce s-a intamplat in restul sezonului, vorbeam strict de meciul direct.

Întrebări similare