| Nskei a întrebat:

Bună!

Ce sfat aveți pentru o persoană care vrea să meargă la o sală de box? Am toate echipamentele de care am nevoie, și am o bază bună când vine vorba de anduranța. În ultima lună am încercat să mă îmbunătățesc pe partea de forță (flotări, geno, abdomene) și am început să sar coarda mai des. Ce altceva pot face și ce pot face pentru a mă înțelege bine cu colegi și a fi acceptat mai ușor în acel grup?

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Am facut kickbox 2 ani si relationarea cu oamenii din jur nu tine de datul cu pumnul sau cat de bun esti la box, tine de cum esti tu ca persoana, mergem sa ne antrenam impreuna, sa devenim mai buni impreuna si sa ne corectam, nimeni nu rade de un incepator sau daca se ajunge la asta prin absurd(desi nu am vazut niciodata) instructorul nu accepta, nimeni nu ramane in sala daca are intentia sa fie carcotas cu cei din jur, acel comportament nu se accepta in nici o sala unde se practica sport de contact, uite un exemplu din lumea mare, Khabib Nurmagomedov campion in mma si ufc acum antreneaza, tot alt campion ufc pe numele lui Luke Rockhold a intarziat la antrenamentul lui Khabib, ce crezi ca s-a intamplat? Dita mai campionul mondial a fost pus sa faca flotari drept pedeapsa pentru intarziere.

Cand mergeam la antrenamente printre cursanti venea si o tipa pe la 24 de ani, blonda, subtire, frumoasa foc, cam 1.70 inaltime, s-a intamplat de vreo 3-4 ori sa vina fara "chef", incurca antrenamentul, la sporturile de contact lucrezi mult cu partenerul, ne grupam cate 2, era nervoasa, mergea sa stea pe banca ca ea a obosit, nu ii convenea nimic, ii raspundea antrenorului in sila, stii cum sunt fetele cand nu le convine nimic, cand faci asta practic iti lasi partenerul cu ochii in soare, e nevoit sa faca singur la sac, a 5 a oara cand a facut treaba asta a fost data afara din sala permanent.

Intra in sala cu respect, fi baiat de gasca, arunca o gluma cand se poate, simte-te bine, cere sfaturi fara rusine, lumea apreciaza, fi ok cu toti si nu are ce sa mearga prost.

| 1onur a răspuns:

Păi mergi acolo și împrietenește te cu ei ca tot omul

| 1onur a răspuns:

Cel mai bine mergi în ring puneți mănușile fă câteva eschive să vadă băieți ca le ai cu boxul și dă-le interval laughing) Dacă îți iei bătaie nu ai de ce săte superi o să fiți prieteni Adevărați și o înveți box cu băieți tovarăși de acolo.