| Luiyza a întrebat:

chiar daca sunt fata as vrea sa fac un liceu de sport, imi place sa joc fotbal, asi juca fotbal toata ziua dar asi face si matematica, fizica, si romana.Sunt la un liceu dintr-o localitate numita...dar as vrea sa fac un liceu de sport ( in IASI)dar sa nu trebuiasca sa renunt la acesta deoarece aici am prieteni si liceul care inseamna foarte mult pentru mine, revista la care lucrez, copii carora le dau cursuri de dans. Spuneti-mi un Liceu de sport ceva.Sau daca nu voi ce ati face ati renunta la visul de a face sport ( dar oricum fac sport si la liceul acesta dar nu asa cum mi asi dori eu )dar nu pot renunta la matematica, dansul care e la fel de important ca fotbalul.Va rog ajtati-ma cu sfaturi dau FUNDITA celui care imi da un sfat bun.

Răspuns Câştigător
| 13 a răspuns:

Prima data gadeste-te la viitor pentru ca daca termini leceul sportiv o sa existe riscul sa ajungi profesoara de sport si nu e o meserie tocmai placuta si bine platita.te sfatuiesc sa te axezi pe matematica si sa faci sport in timpul liber ca si o placere daca tot iti place asa mult. E mai bine sa lasi lucrurile care iti place sa le faci a tale si sa nu te duci sa iti spuna altii ca nu faci ce iti place bine si ca trebuie sa schimbi stilul pentru ca o sa devina plictisitor in cele din urma. Eu am patit asa cu desenul si am renuntat am fost la liceu de arta, desenul fiind tratamentul meu impotriva supararii sau a singuratatii si odata ce am inceput sa desenez din obligatie si nu din placere si ce vreau altii nu ce vreau eu mi-am da seama ca am ramas fara singurl lucru care era a meu asa ca m-am treasferat inapoi la liceul la care am fost inainte si acum desenez ce vreau cand vreau.Iti sugerez si cu sportu sa faci la fel.

7 răspunsuri:
| 12AA a răspuns:

Nu stiu sa iti spun un liceu dar incearca sa faci sport adica dansul iti pace si in timpul liber si cred ca, cursurile de dans le-ai putea face intr-o dupa-amiaza intr-o sambata, duminica sau in vacante sti mai ales ca nu imi e mult si vine vara...

| Luiyza explică (pentru 12AA):

Cred ca ai dreptate happyhappyhappy mersibig grinbig grinbig grin

| KrazyK a răspuns:

Uau. da' tu ai pofta de invatat. Eu invat cate 6-7 ore pe zi dar doar deoarece am examene. mi-e lene de mor.
P.s. nu am un raspuns la intrebare. sad

| Luiyza explică (pentru KrazyK):

Tot ceeea ce fac e din placere... e ca si o pofta de invatat ai dreptate, iar daca chiar vrei sa inveti invata din placere atunci cand ti-e lene nu invata ...nu vreau sa credeti ca sunt o tocilara, chiar nu sunt dar imi place ceea ce fac si o fac cu mare placerehappy:*big grin

| KrazyK a răspuns (pentru Luiyza):

Nu cred ca esti tocilara. Pur si simplu cate odata ma satur. Da' beau un pahar cu apa si zic ca mi-a trecut. Am examene si trebuie sa invat. Acum am cautat un referat 3 ore si nu am gasit, si am tradus o pagina din spaniola am mai pus de la mine cate ceva, apoi am mai gasit cateva lucruri marunte si mi-a iesit bine. Am avut noroc ca-mi place fizica ca de altfel nu mai faceam referatul. happy
Poate primesc maine un 10 big grin Daca o continui cum am facut saptamana trecuta o sa fie Super. Am primit nota 9 la fizica 2 lectii la rand.

| Luiyza explică (pentru KrazyK):

Oooo bravoo! Sper sa iei 10.

| Mohito a răspuns (pentru Luiyza):

Daca vrei referate in spaniola:
http://www.ensayostube.com/documentos/negocios/5.php