| Vlad1998 a întrebat:

Buna credeti ca pot ajunge un baschetbalist bun pentru nba fac baschet de 2 ori pe saptamana si sunt o fire ambitioasa ps:am 14 ani si am 1 80 si fac baschet de 2 ani

7 răspunsuri:
| Pitbull305 a răspuns:

La 14 ani ai inaltimea perfecta, si da ai sansa dar nu doar de 2 ori pe saptamana
si in fiecare zi, si e bine ca ai ambitie puternica.

| mimi2000mimi a răspuns:

Da, dar nu trebuie sa te opresti din munca zicand"ei, lasa! doar m-am antrenat destul"
multa bafta in continuare!winking

| inuman a răspuns:

Daca ai face antrenament in fiecare zi ai putea ajunge...

| sylar2007 a răspuns:

Eu cred ca poti sa devii si sa ajungi ce si unde vrei.trebuie doar sa iti doresti mult si sa muncesti la fel de mult

| S0nofS4tana a răspuns:

Daca ai 1. 80 s-ar putea ca pana la 21 de ani sa ajungi la 1. 95 sau nu stiu, dar oricum nu te baza ca esti ambitios si vei ajunge departe, nu multi romani au ajuns in nba ba chiar cred ca doar 2 sau 3, trebuie sa te antrenezi mult si sa iti doresti ca sa fii vazut mai apoi de sponsori in meciuri si dupa aia vei avea sanse mari la nba.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde... În primul rând trebuie să ai şansa să joci într-o echipă cu mai mulţi jucători talentaţi pentru a putea fi pe locuri fruntaşe în competiţiile naţionale la categoria ta de vârstă şi pentru a putea fi remarcaţi. Apoi, dacă munceşti şi te antrenezi foarte mult pe tehnică şi automatism cu mingea (în afara antrenamentelor obişnuite) ai şansa să ajungi la lotul naţional şi să joci în competiţii balcanice. Apoi la majorat poţi avea şansa să joci la o echipă în Divizia Naţională. Şi de acolo, cine ştie... Condiţia e să perseverezi şi să nu fii superficial la antrenamente, dacă ai un procedeu tehnic deficitar să cauţi tot timpul să îl remediezi. Şi să participi chiar şi la competiţii de amatori cu jucători mai mari pentru a-ţi face o idee.

| Eduard_6479 a răspuns:

In legatura cu asta:Ce studii iti trebuie? ....asta e curizitatea mea...ca am si eu acelasi viswinking