| bullet513 a întrebat:

Buna culturisti, mi-am achizitionat sustanon si decadurabolin si trebuie administrat 1x susta, 1x deca luni, la fel si joi (250ml)
Intrebarea mea este cum se administreaza in 2 seringi diferite in parti diferite ale (fesului) sau intr-o seringa intr-o singura parte?

4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

In gaoz ti le bagi handi! mori naibii la 40 de ani! o sa faci ouale cat alunele si trompeta carne moarta!

| Cosmin86 a răspuns:

Tu in 2011 abia intrai la liceu si acum te gandesti la steroizi?

Tu ai CREIER intre cele 2 urechi sau ce ai? Steroizi bagi dupa 23 de ani.

| SiLaS a răspuns:

Cati ani de sala ai prietene?

| Hrr_Florin_1990 a răspuns:

Prietene, stai cuminte. am folosit, stiu ce vorbesc., dar sa nu faci vreo prostie, stiind ca nu ma vei asculta iti zic asa :in aceiasi seringa pui ambele substante. Luni faci in fesa stanga, joi in cea dreapta ( recomand o injectie pe saptamana ), cu cate injectii incepi, cu atatea termini... daca tu nu stii cum se fac injectiile, presupun ca de pct nici nu ai auzit de clomid, tamoxifen, hcg( pregnil). informeaza-te si dupa hotaraste-te. Intr-un ciclu sau 2 nu vei muri la 40 de ani cum zic unii " doctori" de pe aici si nici coaile nu vor fi " alune", asta daca faci si terapia post-ciclu asa cum trebuie. Mare lucru din urma a 1 sau 2 cicluri nu vei pastra ( masa musculara ). De la fumat au murit in 2020 cca 17000 de oameni, de la alcool 21000 iar de la steroizi cca 5, sa ca, hai sa fim seriosi.nu te lua dupa lume. Si paracetamol daca iei mai mult decat trebuie vei avea efecte adverse. Sunt interzise din cauza faptului ca le folosesc sportivii de performanta ...in fine. Deviem de la subiect. Nu recomand pe o perioada lunga si doar dupa varsta de 35 de ani cand productia proprie de testo incepe sa scada cu cc 15% anual, pentru a avea o stare de bine in regim normal, un libido normal etc. Succes. INFORMEAZA-TE! Gasesti peste tot recomandari si sfaturi.