| Emilia1015 a întrebat:

Cum as putea sa slabesc 5-6 kg intr-o luna(stiu ca este prea mult)? Mananc multe fructe si legume, nu mananc produse fast-food.Nu vreau sa tin o dieta sau sa iau pastile.Am 61 kg si1.67 inaltimea.Dau funda.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Anonimus12468 a răspuns:

Uite ce a facut o prietena de-a mea: Incearca sa-ti cumperi de la farmacie Colon Help. is niste seminte pe care le iei cu iaurt si cu ceva( stai linistita, is suportabile). fa aerobic sau sport in fiecare zi, si incearca sa nu prea mananci carne sau chestii prajite in ulei. Si cand iti faci sandwich puneti doar astea: Paine, Salata verde, Ardei, Ulei de masline, masline. Ajuta foarte mult. Desi... sincera sa fiu tu esti chiar bine... adica la inaltimea asta ii chiar ok 61 de kg. Sper ca te-am ajutat. :*

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Insanity Deluxe Edition
isi recomand,sunt prea multe kilograme, nu incerca diete ca isi distrug sanatatea, fa sport cat mai mult, manca fructe, legume cat mai multe

| kteichd a răspuns:

Nu folosi laxative e cea mai mare greseala poti sa faci fitness dimineata pe la 10-11 poti cauta pe youtube ZuzkaLight iti explica ce trebuie sa faci. si bine inteles o dieta incearca sa reduci sarea sau sa o elimini, uleiurile (poti folosi ulei de masline in schimb) si incearca sa ai un mic dejun copus din multe vitamine. Nu manca de 3-4 ori pe zi incearca sa manaci mai de de 7-8 ori pe zi dar gustari mici nu mese o sa te ajute mai mult. Sper ca am fost de ajutor... ps cartofii fierti mancati cu tot cu coaja ajuta la eliminarea grasimilor din organism.

| Cosmin86 a răspuns (pentru kteichd):

Coaja de cartofi ajuta la eliminarea grasimilor? de unde ai scos asta?

| kteichd a răspuns (pentru Cosmin86):

Frate inainte sa vorbesti informeaza-te.

| Cosmin86 a răspuns (pentru kteichd):

Ma informez mereu. Arata-mi tu SURSA informatiei tale, despre coaja de cartofi

Răspuns utilizator avertizat
| criss02 a răspuns:

Tatal meu foloseste Herbalife.Niste shake-uri si altele l-au ajutat sa slabeasca vreo 10 kg intr-o luna.De preferat sa faci multa miscare pe zi
(daca ai timp mergi la un club de sport)