Pentru scutire trebuie sa mergi la medicul de familie.
E posibil daca nu ai nimic sa nu iti dea.
Depinde de medic.(si de spaga)
Dar daca nu ai nici o boala de ce nu vrei sa faci sportul?
Iti rogi medicul de familie, ii duci ceva si ii spui problema ta. Poti sa vorbesti chiar si cu parintii tai despre asta, desi e bine sa faci sport o data pe saptamana
Rogi medicul de familie sa iti dea. Daca il incurajezi cu 10 lei o sa te scuteasca si de comentarii...
Eu am facut altfel la fiecare luna cadeam jos si in juleam genunchi coatele si imi luam scutire pana s-a prins profa si dupa aia ma tinea pe banca tot timpul mi-a mers faza asta 4 luni pana s-a prins cum mergea treaba
La mine la scoala ni s-a spus ca trebuie sa ducem scutire ca suntem apti de la medicul de familie, dar in schimb daca suntem scutiti trebuie sa ducem de la medicul de specilitate, iar asta e cam aiurea...am inteles ca asa trebuie peste tot. Dar te poti duce la medicul de familie, ii dai ceva si o sa ti-o dea si vezi dupa aia la scoala daca ii ok asa
Vorbeste cu parintii tai, vezi poate au cunostinte si te pot ajuta, insa sfatul meu ar fi sa mergi la ora ca in general la edu se iau note mari si stii ce mult te ajuta un 10 la media generala...
Sunt bolnava, nu am primit rezultatele de la laborator.Maine am sport prima ora.Cum procedez?